Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Evet nerede kaldı liste? Bu arada bana oy vermeyeni atıyoruz forumdan :)

Var, Eurovision uğruna bakanimizi uykulu gözlerle dinleyeceğim😄 bu arada, ekibi ne kadar sevdiğimi göstermek uğruna örnek vereyim, 1 haftadır ev topluyorum, bu sabah taşındım, g.tumden ter akarken şarkıları dinleyip oyladim, şuan her tarafım agrirken sonuç bekliyorum. Şampiyonluk gelmezse korkun benden
Gene mi tasindin? Kirani ode birader.

2dir sozlestigimiz gibi 12 puanı sana atıyorum, tek puan gelmedi senden bana. Karpuzcudan karpuz alan İlyas Salman gibi 3.yede inandım, gorucez
Ne demek sözleştiğimiz gibi

Tapelere geçsin şafak operasyonu başlıyor

Shemar Moore Swat GIF by CBS

Gene mi tasindin? Kirani ode birader.
Ben odedikce ev sahipleri istahlaniyor. Petrol kuyum var sanki. 800-900-2250-5500-13000-23000 son 5 senedeki kira artış hızım😄 çıtır hasarlı eve 23 odedikce ve 60 km hergun yapınca dedim, severim sitesinide evinide, ilçeye yerleştim. Aidat gibi kiraya anlastim. Zengin oldum gibi hissediyorum. Ocaktan beri rüyalarıma giriyordu ev sahibi, koluna her ay Ajda bilezik takiyordum adamın rüyamda. Adam ellerini yanaklarına koyup bileziklerini singirdatarak tatlis bir sesle teşekkürler enayi kiracim diyerek kikirdiyordu rüyamda. Şimdi yeni sahibem sıfır eve bir ceyrek altın istiyor. Benden mutlusu yok

Ben odedikce ev sahipleri istahlaniyor. Petrol kuyum var sanki. 800-900-2250-5500-13000-23000 son 5 senedeki kira artış hızım😄 çıtır hasarlı eve 23 odedikce ve 60 km hergun yapınca dedim, severim sitesinide evinide, ilçeye yerleştim. Aidat gibi kiraya anlastim. Zengin oldum gibi hissediyorum. Ocaktan beri rüyalarıma giriyordu ev sahibi, koluna her ay Ajda bilezik takiyordum adamın rüyamda. Adam ellerini yanaklarına koyup bileziklerini singirdatarak tatlis bir sesle teşekkürler enayi kiracim diyerek kikirdiyordu rüyamda. Şimdi yeni sahibem sıfır eve bir ceyrek altın istiyor. Benden mutlusu yok
Allah kolaylik versin. Maras mi gene? Yaw nasil yasiyorsun orada? Manyak sicak bir yer

Geri
Üst Alt