- 12 Haziran 2015
- 33.256
- 26.270
- 2.533
Evet dostlar. 21.40 gibi başlarız. Yeni formatta malum birinci ikinci yok sadece etap sonuçlar var, sonuçlar ise gerçekten çılgınca. Özellikle bir şarkı var ki, herhalde daha rekor kırılamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes mi Ferdi ye 12 bastı?Evet dostlar. 21.40 gibi başlarız. Yeni formatta malum birinci ikinci yok sadece etap sonuçlar var, sonuçlar ise gerçekten çılgınca. Özellikle bir şarkı var ki, herhalde daha rekor kırılamaz.
Nasıl olacak bir sonraki yarışmada alınan bu puanların üstüne mi eklenecek?Evet dostlar. 21.40 gibi başlarız. Yeni formatta malum birinci ikinci yok sadece etap sonuçlar var, sonuçlar ise gerçekten çılgınca. Özellikle bir şarkı var ki, herhalde daha rekor kırılamaz.
Evet üstad, diyelim bu yarışmadan 50 aldınız, sonraki yarışmaya 50 ile başlıyorsunuz.Nasıl olacak bir sonraki yarışmada alınan bu puanların üstüne mi eklenecek?
Aha sıçtık… daha şimdi dank etti banaEvet üstad, diyelim bu yarışmadan 50 aldınız, sonraki yarışmaya 50 ile başlıyorsunuz.
Hiç bir GscEuro da bu puana ulaşan hatta yaklaşan olmamış heisEkli dosyayı görüntüle 292080
hanki şarkı rekor kırdı lan acaba.
rekorluk bi şarkı da yok yani
o halde ŞAİBE var
Hiç bir GscEuro da bu puana ulaşan hatta yaklaşan olmamış heis
Coco jambo ise o şarkı ben yarışmadan çekilirimEkli dosyayı görüntüle 292080
hanki şarkı rekor kırdı lan acaba.
rekorluk bi şarkı da yok yani
o halde ŞAİBE var
Hiç bir GscEuro da bu puana ulaşan hatta yaklaşan olmamış heis
Sanırım hayır ama yine de çok ciddi rekor 35 kişi olmasına rağmen.35 kişinin katıldığı oldu mu ki?
Celine dion yada Benim şarkiHiç bir GscEuro da bu puana ulaşan hatta yaklaşan olmamış heis
Jambo olamaz ben puan vermedimTahminim losing my religion
veya jambo
Celin de olamaz ona da puan vermedim. Rekora gitmez yani…Celine dion yada Benim şarki![]()
Kolpa yapıyom reis , rekor kırmışım sanırım@Gökhan Aytepe bu arada niye şansım yok dedin? Şarkı seçimin çok iyiydi…
Kolpa yapıyom reis , rekor kırmışım sanırım![]()