Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.360
- 3.779
- 2.088
Müzikten anlıyorsun, 12 puan için tanksTüh yaa benim puanlarım açıklandı, bu turda elimiz boş ayrıldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müzikten anlıyorsun, 12 puan için tanksTüh yaa benim puanlarım açıklandı, bu turda elimiz boş ayrıldık
Uzaabi şaka mısınız ya ayna- ceylan bu parça nasıl sevilmez ya?
gurbetçilerin şu parçaya 12 -12 vermesi lazımdı. ayıppppppp!!
Gurbette yorgun düştümde ceylan
Hasret tüketti bittim be ceylan
Yemiyo dostum önceki yarışmalarda denendiabi şaka mısınız ya ayna- ceylan bu parça nasıl sevilmez ya?
hayali bile güzel bir gökhanımmYemiyo dostum önceki yarışmalarda denendi
90 larda Sezen Zalim icardi ise ne kavgam bitti eren derdi yoktur kanks yavUlan NaCl puanlarımız bölünmüş ulanSezen Aksu tek 1 şarkıyla olsa kazanabilirdi bu arada
![]()
Bu ne acele adaş?Evet buraya kadardı, kurtarabildiğim oyları açıkladım, diğer etaba geçelim.![]()
dur bakalım gardaş pes etme hemenTadı kaçtı bu işin ben tüyüyorum
Teşekkür ederim NaClBir teşekkurde ben alayim kanks yav![]()
Bu sübliminal mesaja puan vermeyen rtaşlarımiabi şaka mısınız ya ayna- ceylan bu parça nasıl sevilmez ya?
Dur dostum nazar değdirme ama 90lar üstadı olduğumu söylemiş miydm hiç sana?Reyhan Karaca herkesten 3,5 toplayıp kırmış rekoru, @Nebil Tokuyucu , tebrikler ahbap
Geçen yarışmada da ben öyle 1. Oldum yaReyhan Karaca herkesten 3,5 toplayıp kırmış rekoru, @Nebil Tokuyucu , tebrikler ahbap