Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.836
- 15.543
- 2.323
Liste yarım saat sonra yayınlanacakabi yarın playlist açıklanacak şarkıların kötülüğünü hayal etmekten darlandım nasıl dinleyecem bu playlisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liste yarım saat sonra yayınlanacakabi yarın playlist açıklanacak şarkıların kötülüğünü hayal etmekten darlandım nasıl dinleyecem bu playlisti
Şuna bak şuna şampiyonluğumu yine engellemek için pusuda bekliyo yav![]()
Sırf havalı gözükmek için az dinlenen yabancı kemanla çalınmış şarkılar yerine bu tarz sesi güzel olanları dinlemek güzel olurdu kanks heaaaaaabi yarın playlist açıklanacak şarkıların kötülüğünü hayal etmekten darlandım nasıl dinleyecem bu playlisti
@Ata B. Oğuz Wp Grubu'nda Listeler paylaşıyo ama 10 Dk'da 1 Ata'dan yeni 1 mesaj bildirimi geliyo yarışmaya yeni 1 renktaş daha katıldı diye reis yavWhatsApp gruplarında paylaşıldımı listeler
Şarkılar Ataya gitmeden önce bize geliyor onaylanırsa Ata'ya gönderiliyor kanks yav@Ata B. Oğuz Wp Grubu'nda Listeler paylaşıyo ama 10 Dk'da 1 Ata'dan yeni 1 mesaj bildirimi geliyo yarışmaya yeni 1 renktaş daha katıldı diye reis yav![]()
Riskli bir seçimde bulundum
Dostum hayırlı olsun yerli mi yabancı mıRiskli bir seçimde bulundum
Sinanay var Okan Buruk editliSezen Aksu canlı performans varsa silip süpürür.
Profilinizde ki hanımefendinin ismi nedirDostum hayırlı olsun yerli mi yabancı mı
Miranda kerri tanımayan şakşukacı mı olur dostumProfilinizde ki hanımefendinin ismi nedir
Şunu gönderen senmisin yoksa
Tanıdık geldiği için sordum zatenMiranda kerri tanımayan şakşukacı mı olur dostum
Şunu gönderen senmisin yoksa