- 6 Eylül 2014
- 93.986
- 64.773
- 4.608
Mustafa sandal için ne dusunursunTarihin en overrated şarkıcı parçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa sandal için ne dusunursunTarihin en overrated şarkıcı parçası
Kendisi öyle sandığınız gibi bir yıldız değil. Şarkılarıda hiçbir zaman öyle olmadı. Serdar ortaç varken Tarkan kim. Pr ı iyi yapılmış gay bir kardeşimizYalnız hiç Tarkan olmaması hakkaten tuhaf
Hiç derinliği yok mu ya bu adamın en azından bir kaç şarkısının. Hep mi yüzeysel
Ne bilim kış güneşi, ölürüm sana, ikimizin yerine, unut beni.
Türkçemize sahip çikalimpointsleri gönderdim objektif bir değerlendirme oldu.
Diğerinden daha sempatik bi şarkıcıMustafa sandal için ne dusunursun
@Ali Rıza DEMİR nın şarkısını tahmin etmeye çalışıyorum.Ne zaman göndereceksin abi![]()
Zor söyler sana niye zihnini yoruyonki agabey@Ali Rıza DEMİR nın şarkısını tahmin etmeye çalışıyorum.
Sanki biliyorumZor söyler sana niye zihnini yoruyonki agabey
Söylerim de, kardeşim gidip 12 verir haksızlık olurZor söyler sana niye zihnini yoruyonki agabey
Evet ya 12-11-10 hemen kendini belli ediyor. Duyunca mutlu olduğumuz şarkılar12 ve 11 puanımı belirlemek zor olmadı. Dinlemeyi sevdiğim şarkılardı.
Devamını sıralamak zordu
Puanları gönderdim. Herkese başarılar
12 puanı bana verdiğine eminim diyeceğim de emin değilimEvet ya 12-11-10 hemen kendini belli ediyor. Duyunca mutlu olduğumuz şarkılar
Seninkini de ben tahmim edeyim bakalım doğru olacak mıPuanları gönderdim. @Ali Rıza DEMİR senin şarkıyı da tahminimi yazdım bakalım ata ya doğru çıkacak mı?![]()
Benim tahminim ben sana 10 verdimSeninkini de ben tahmim edeyim bakalım doğru olacak mı
Hatta 12 puan verdiğim şarkı o şarkı
Bak olabilir ha. Yani 10’a gideri varBenim tahminim ben sana 10 verdim