- 3 Haziran 2015
- 54.434
- 62.667
- 3.963
Ali Riza ağabeyim dediği gibi top 3 belli gibi de Sezen Aksu baya zorlardı oraları nasıl kimse seçmemiş anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sondan 3 sondaaaaaaannnnnSen o ilk 3 te misin onu süle?
Sezen gençlere hitap etmiyor babuş yaAli Riza ağabeyim dediği gibi top 3 belli gibi de Sezen Aksu baya zorlardı oraları nasıl kimse seçmemiş anlamadım
Sağol teşekkür ederim.Daha önceden hiç bilmediğim bir şarkıyı çok beğendim ve benden 10 üstü olmasa da yüksekçe bir puan alacak sanki.
Sen mi seçtin o şarkıyı göreceğiz ki büyük ihtimal180 puanlı yerimi satıyorum
Blöf yapmaSondan 3 sondaaaaaaannnnn
Nere ilk 3. Ben kiiim ilk 3 kim
Gençler daha hakim o net
Puanlar yarıya bölünüyor kardeş kusura bakma. Sadece senin puan bölünecek180 puanlı yerimi satıyorum
Hangi şarkı ?Sen mi seçtin o şarkıyı göreceğiz ki büyük ihtimal![]()
Ooo play off mu?Puanlar yarıya bölünüyor kardeş kusura bakma. Sadece senin puan bölünecek
Yine fark atarım ki , avans veriyim istersenPuanlar yarıya bölünüyor kardeş kusura bakma. Sadece senin puan bölünecek
1. Olacak şarkıyı…Hangi şarkı ?
Hiç zannetmiyorum hedef 60 points1. Olacak şarkıyı…
Benim şarkı belliydi zaten de o şarkı olmasa başka bir şarkı ile girerdim kesin. O şarkı da tahmin ettiğim gibi listede yer almakta.Hiç zannetmiyorum hedef 60 points
Maalesef tarzım hiç uyuşmuyor, dördüncü etapta tepetakla olurumBenim şarkı belliydi zaten de o şarkı olmasa başka bir şarkı ile girerdim kesin. O şarkı da tahmin ettiğim gibi listede yer almakta.
Bundan sonrakilerde yerli sınırı olmayacak sanırım.Maalesef tarzım hiç uyuşmuyor, dördüncü etapta tepetakla olurum
Konsept ne olursa olsun tarz belliBundan sonrakilerde yerli sınırı olmayacak sanırım.
Valla lan. Son 3 olmaz belki de son 10 flnBlöf yapma