- 20 Ağustos 2017
- 19.272
- 12.936
- 1.653
Gene points aldin benden koftehor. Ama sikecilere yakinligini takip etmekteyim. Bir dahakine sifir verebilirim.Wp grubuna isyan kalkismasi hea @Murat Durmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gene points aldin benden koftehor. Ama sikecilere yakinligini takip etmekteyim. Bir dahakine sifir verebilirim.Wp grubuna isyan kalkismasi hea @Murat Durmaz
Eline saglık reisTamamen bitti hazırlıklar videoların hepsi hazır toplam 38 adet video grafik hazırladım sizler için. Sonuçları Ata kardeşime atmaya başladım.
Hadi benim 33 olma ihtimalim tamam da Murat'ı nasıl harcadın? WP grubuna bir mesaj ile listeyi tersine çevirttirir.![]()
WP grubunda olmayanlar örgütlenip kendi WP grubunu kursaydı onların WP grubu tarihe gömülmüştü ama organize olunamıyor.![]()
Normalde bunda 1 hainlik sezerdim de Fox Tv'de yayınlanıyo büyük ihtimalle bu yılGelen son bilgilere göre @Murat Durmaz cover konseptine Devrim Özkan'ın O Ses Türkiye'de söylediği parçayla katılmaya hazırlanıyor
Ben de aynısını soracaktımCover ney lan , başkasının şarkısını seslendirmek mi
Gay şarkılarıysa adam gibi söylesinler bilelimBen de aynısını soracaktım![]()
200 IQ yorum olmus, renktasimWP grubunda olmayanlar örgütlenip kendi WP grubunu kursaydı onların WP grubu tarihe gömülmüştü ama organize olunamıyor.![]()
Oynamamış , güvenebilirsinizTüm sonuçlar elimdeydi.İsteseydim her türlü oynardım.
Sen kimsin dedim bu avatari görunce ne yaptin kendine reisCover ney lan , başkasının şarkısını seslendirmek mi
Kılık değiştirdim ahbap geçen yarışmadan alacaklılar peşime düştü, daha kimseye 5 kuruş ödeme yapmadımSen kimsin dedim bu avatari görunce ne yaptin kendine reis![]()
Kılık değiştirdim ahbap geçen yarışmadan alacaklılar peşime düştü, daha kimseye 5 kuruş ödeme yapmadım![]()