Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.803
- 15.493
- 2.323
Bende seçtiğim şarkıyı sana armağan ediyorum liste açıklanınca banyoda gizli gizli dinleyip ağlayacaksınözel bir insansin sectigim sarkı sana hitaben olacak

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende seçtiğim şarkıyı sana armağan ediyorum liste açıklanınca banyoda gizli gizli dinleyip ağlayacaksınözel bir insansin sectigim sarkı sana hitaben olacak
Banyoda gizli gizli dinleyipten sonrasını Doruğuma bıraksan Gökhanım belki başka bir alternatifi vardırBende seçtiğim şarkıyı sana armağan ediyorum liste açıklanınca banyoda gizli gizli dinleyip ağlayacaksın![]()
Oda senin kadar anlamıştır ne dediğimi diye tahmin ediyorumBanyoda gizli gizli dinleyipten sonrasını Doruğuma bıraksan Gökhanım belki başka bir alternatifi vardır![]()
Doğuşuda kaptılar benceYedek olarak 2-3 şarkı da mı sallasak
Şarkı kapıldı dönüşü yapılana kadar elde sadece Doğuş kalacak
Geç kalmışsın ben 00:00 da gönderdim00:01 itibari ile şarkım gönderilmiştir
Kimsenin kapma şansı yok , şarkınızı yollayın ,aslında ben düşünmüştüm diye cırlamayın sonra
Çoğu şarkının pop olacağını sanmıyorum ben zaten…Turkce pop 99'da ölüp Milenyuma giris yapamamis gibi
Uc gundur Serdar Ortac dinliyorumÇoğu şarkının pop olacağını sanmıyorum ben zaten…![]()
20 katilimci alt/ust oranlar nedir?Evet şarkı gönderimi Cuma 18.00'a kadar sürecektir.