Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.541
- 49.924
- 3.133
Tamam güldük eğlendik ama şimdi gerçek oylamaları atar mısınız 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayesinde bu sezon kutlamalarina dair her seyi tetikliyor.Arka plan müziğine önerim
Pode sentar
Özlediniz biliyorum
Hani nerde 12 puan hocam hala sifiriimm@Doruk Ata TANRIVERDİ ulan 12 puanın karşılığı 0 mı? Yuh ver lam paramı geri![]()
Vicik vicik?Wet Wet
0 puanlami bitircen yarismayi yoksa kanks yavTamam güldük eğlendik ama şimdi gerçek oylamaları atar mısınız![]()
Alakası yok herzaman ilk sıraları rock şarkıları alıyor, müthüş bir dayanışma var , resmen şarkılarla haberlesiyor ahaliKimse "bana göre daha güzel olanı değil, daha popüler olanı seçtim" demez ki zaten. Herkes kendi beğenisine göre veriyor ama sonuçta ilk sıraları en popüler şarkılar alıyor hep. Sonuçta popüler şarkılar çoğu kişiden iyi puan topluyor, ille 12-11 olmasına gerek de yok yani...
Populaiteye kurban gittikEğer aynı şarkıcıdan kimdir o seçseydin 12 puanın bendendi valla
Organize ama amatör 1 kötülük gözlemliyom0 puanlami bitircen yarismayi yoksa kanks yav![]()
Arasa ikimizin de 1 er puan vermesine yorumunOrganize ama amatör 1 kötülük gözlemliyom![]()
Benim favori MVO sarkim Cambaz. Bir Derdim Var ilk 5'imde bile degil.Şebo'dan Can Kırıkları ve Yalnız ile MVÖ'den Bir Derdim Var azıcık TR rock dinleyen herkesin aklındaydı muhtemelen![]()
O şidmdi askerMurat Durmaz 0 puan
![]()
Şu an ipimde olan 1 olay değilArasa ikimizin de 1 er puan vermesine yorumun![]()
Alakası yok herzaman ilk sıraları rock şarkıları alıyor, müthüş bir dayanışma var , resmen şarkılarla haberlesiyor ahali![]()
Diger etaplar aciklanmadan secimimi gondermistim.Islak Islak bir sonraki etabın seçimi olmalıydı.
Bana gelen listede puanin yoktu maalesef derim buna ben kanks yavŞu an ipimde olan 1 olay değilŞeref Puan'ımı alıp diğer yarışmaya odaklanacam
![]()