- 12 Haziran 2015
- 33.127
- 26.051
- 2.533
Abi bugün ıslak ıslak parçası gibi, normalde Cem Karaca ama Barış Akarsu coverliyor.Konsept ne bir şey anlamadım. Geç kalıp parça bulamıyoruz sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bugün ıslak ıslak parçası gibi, normalde Cem Karaca ama Barış Akarsu coverliyor.Konsept ne bir şey anlamadım. Geç kalıp parça bulamıyoruz sonra.
@P. Enis Sever bak yalnizca amator olmasina gerek yokmus. Mia Khalifa ile de katilabiliriz.Abi bugün ıslak ıslak parçası gibi, normalde Cem Karaca ama Barış Akarsu coverliyor.
Yerli dimi ?Abi bugün ıslak ıslak parçası gibi, normalde Cem Karaca ama Barış Akarsu coverliyor.
Zenci şartı var adaşYerli dimi ?
Genel abi yabancı yerli size kalmış, yerli seçenek biraz kısıtlı 30 35 kişiyiz benzer içeriklere çok yönelme olacak, bu yarışma olduğu gibi sorun olur. Genel yapalım en sağlıklısıYerli dimi ?
yok artık yahu bu da yerli olursa bu etap için birine muvafakatname veririm
kazanmamam için ban yedim@Emir Sato
@Gürbüz Kayalar
@Murat Yanut
@Levent Kolpgün
@V. Haydar Geven
Haydi üstadlar sizler de gelin
ne zamana gönderiyoruz 3.etabıEvet dostlar, 5. Etaba kadar tüm konseptleri paylaşıyorum. Ona göre kenarda şarkılarınızı tutabilirsiniz.
3. Etap: Cover
4. Etap: 2020-Günümüz
5.Etap: 1970-1990 Arası
8.Phase: Gamesoundtracks-Güncelleme- 7. Etap belli olmuştur.
3. Etap: Cover
4. Etap: 2000-2010 Yabancı Şarkılar
5. Etap: 1970-1980 Arası Genel
6. Etap: 1990-2000 Yerli Şarkılar
7. Etap: Film-Dizi Müzikleri
Evet bu neden yapilmadi yaP. Enis Sever ismi başlığa yazılarak onore edilmeli
O halde Lumiere Obscure yasakli olur yanliz8.Phase: Gamesoundtracks![]()
![]()
Yeni düzende birinci yok ki ahb, etap sonuçları var sadece. Birinci sezonun sonundaEvet bu neden yapilmadi ya
Exp 33 de bir çok iyi soundtrack var yavO halde Lumiere Obscure yasakli olur yanliz![]()
Bütün etaplar sonucuYeni düzende birinci yok ki ahb, etap sonuçları var sadece. Birinci sezonun sonunda