- 31 Ağustos 2021
- 72.115
- 51.677
- 3.843
@Ata B. Oğuz mention yerine niye hemen veremediğimi yazsaydın be yav
cadı avı gibi kovolanacakmışım biraz daha gecikseydim eve
cadı avı gibi kovolanacakmışım biraz daha gecikseydim eve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ata B. Oğuz mention yerine niye hemen veremediğimi yazsaydın be yav
cadı avı gibi kovolanacakmışım biraz daha gecikseydim eve![]()

eve şimdi girdim. geliyor birazdan kusra bakmayın.
evet gönderdim puanları - orjinal şeyler gelmiş baya hoş buldum.
ayaküstü alel acele katıldım malesef yoldaydım vs.
mavi sakal - iki yol
lin pesto - mazallah
Radical noise (tarihten emin değilim ama) ile katılabilirdim.
Yolda dinledim ulan sizi bekletmeyelim diye. 3 4 tane kalmisti ilk is WC ikinci is puanlamaydi30+ şarkılik playlist 14 dakika içerisinde dinlenip puanlandı
REKOR
En sevilen şarkılardan birisini seçtiğim ortaya çıktıktan sonra benim hallerEvet açıklansın hangi şarkı kimindir
@Ata B. Oğuz
Yarısmada juri yok ulan son 4 yarismada ortada olmamanin nedeni diyebilirmiyiz buna he kanks yavVe şu anda jüri üyelerinin 1'isiyle görüntülü 1 şekilde konuşmaktayızKonuşmanın Konu'su az çok anlaşılmıştır heralde heaaaaa
![]()
Sağlam şike kadrosuSon şampiyonlar Ben - Memoli - Kemal - Onur - Murat -Levent abi-Gökhan abi bu kadar tesadüf olamaz değil mi kankslar yavOrganize İşler Wp Grubu gururla sunar yav
![]()
Kazananlar kurada olmuyo sırasıyla bu işlerYarısmada juri yok ulan son 4 yarismada ortada olmamanin nedeni diyebilirmiyiz buna he kanks yav![]()
Sağlam şike kadrosu
En son kazandigında fatih hoca futbolcuydu kanks yavKazananlar kurada olmuyo sırasıyla bu işler
![]()
4 tane 2inciliğim var şurdaSon şampiyonlar Ben - Memoli - Kemal - Onur - Murat -Levent abi-Gökhan abi bu kadar tesadüf olamaz değil mi kankslar yavOrganize İşler Wp Grubu gururla sunar yav
![]()
O da Kadıköy'de oturmandan kaynaklanıyo kanks yav4 tane 2inciliğim var şurda
Tarihinde …4 tane 2inciliğim var şurda
Adamın 2 tane şampiyonluğunu yemişizO da Kadıköy'de oturmandan kaynaklanıyo kanks yav![]()