- 6 Eylül 2014
- 95.152
- 65.698
- 4.608
Al işte şike. Özelden anlasilmisbende güzel bir puan vermişim üstad sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al işte şike. Özelden anlasilmisbende güzel bir puan vermişim üstad sana
Yav ben Şebnem ferah sigarayi atmıştım. Amerikalı Arif abimiz Şebnem ferahin yalnız sarkisini atmismazhar liboşunu görünce kapattım direk ne sesini ne müziğini severim dedem
çoğu sanatçı şarkı seçimi yanlış
pilli bebekle katılacaktım benden önce alınmış pilli bebek = behzat ç dir bana göre yanlış şarkı
pinhani, gripin, teoman, duman, emre aydın bunların çok daha iyi şarkıları var bana göre

Orası sürpriz kanks yavÇok şükür şu şarkının ne dönemine denk geldik ne de o kadar yokluk çekecek kadar uzun askerlik yaptık
Çikita Muz da popüler oldu bu ülkede
Bana puan verdin mi kanks?
Tas gibi hatun. Niye atmayalim?Buna puan verenler lütfen araştırılsın
Temiz eller operasyonu istiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 292660
Eyvallah sağol.12 puanin çok net olduğu bir listeydi bu arada
Bu sefer merak etmiyorumSonuçları biliyorum. Lakin gizlilik sebebi ile en ufak yorum atmayacağım. 24 kişinin oylarını tamamladım. Yarın hepsi hazır olur.
süprüz var mı reisSonuçları biliyorum. Lakin gizlilik sebebi ile en ufak yorum atmayacağım. 24 kişinin oylarını tamamladım. Yarın hepsi hazır olur.
Toplama yapmadım ben bana gelen sonuçları giriyorum. Sonuçlar Ata'da.süprüz var mı reis
Sana yime 2. Lik gözüküyorKeske bu sarkisiyla degilde Eyvallah ile dumani secebilseydim. Tarih araligi tutmuyordu. Puan almasada onemsenecek bir sarki idi
Aras'a puan vermişim yarışma iptal
Sen nerden biliyon reisSonuçları biliyorum. Lakin gizlilik sebebi ile en ufak yorum atmayacağım. 24 kişinin oylarını tamamladım. Yarın hepsi hazır olur.
Video Grafikleri ben hazırlıyorum.Sen nerden biliyon reis
Keske bu sarkisiyla degilde Eyvallah ile dumani secebilseydim. Tarih araligi tutmuyordu. Puan almasada onemsenecek bir sarki idi