- 26 Kasım 2012
- 186.141
- 260.179
- 5.998
Video Grafikleri ben hazırlıyorum.
Eyw airport abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Video Grafikleri ben hazırlıyorum.
I got you broBelli ki yine nal topladık...
Aras'a puan vermişim yarışma iptal
Estağfurullah, ne sözü?@Selçuk Sarı sozumu tuttum hocam.
Oluruz haci. Bekle ve gor.Estağfurullah, ne sözü?
O kadar rockçı arasında 12 puan beklentim yok hani.
Hatta şimdiden cover parçamı hazırladım bile. Umudum @Gökhan Aytepe'nin başını çektiği anti rock grubu ama sen o listede yoksun hocam, bilemedim![]()
İşimiz bu abi@Ata B. Oğuz şarkıları cımbızla mı seçiyorsun? Hiç bilmediğim bir şarkıyı bulman da müthiş başarı![]()
Zeki Kayahan Coşkun(Matrax) radyosunu zamanında çok dinler idim kapanış müziği idi hala çok severim bu müziği yaDüşündüm abi yazmayı da tatilde desem daha çok kovalanabilir idin diye@Ata B. Oğuz mention yerine niye hemen veremediğimi yazsaydın be yav
cadı avı gibi kovolanacakmışım biraz daha gecikseydim eve![]()

Listede millet oy verirken battaniyem'i görünceİşimiz bu abiZeki Kayahan Coşkun(Matrax) radyosunu zamanında çok dinler idim kapanış müziği idi hala çok severim bu müziği ya
Misworld'e yarışmacı olarak katılım sağlamanı bekliyorum yakında yakacagız gezegeni

Benim kimle katılacağım belli değil miMisworld'e yarışmacı olarak katılım sağlamanı bekliyorum yakında yakacagız gezegeni![]()
22.30 sularında üstadBugün akşam mı açıklanacak? Saati belli mi?
Seref duyarizSana yime 2. Lik gözüküyor![]()
Burası olmazsa Discord var orası da olmazsa Organize İşler Wp Grubu'ndan iletişime geçiyoz Onur'um..
Geçen yarışmanın 1.si Gökhan ağabeyden gelen 10bini kasaya koydun mu?Burası olmazsa Discord var orası da olmazsa Organize İşler Wp Grubu'ndan iletişime geçiyoz Onur'um..
Helal olsun sanaAffet Naci, ben seni yine pas geçmişim...