- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Belki bulmaz bile akşamıAkşama liste yayınlanır o zaman merak ediyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki bulmaz bile akşamıAkşama liste yayınlanır o zaman merak ediyoruz
Guz sezonunda takimlar olsun.Abi yaz sezonu böyle başladık sezon içinde kural değişmesin diye aynı devam edelim. Puanlar 12 11 vs hep sezon sonuna kadar aynı yapalım. Güz sezonu yenilikler ekleyelim![]()
Sanmiyorum rdas cünkü benim de ilk secimim kabul görmedi ve tamamen farkli bir parcaya yöneldimSu mesajindan anladim bile hangi sarkiyi yolladin mesela.
Benim muhtemeln ilk secimim o yuzden olmadi...
Forumu dışarıdan takip eden birine şunu asla açıklayamayız meselaPenis Sever
Bu ismimi don gibi degistiren @Keramettin TANRIVERDİ ye yazilir bu aradaForumu dışarıdan takip eden birini şunu asla açıklayamayız mesela![]()
13.00'da Çalma Listesi Geliyor.
Oylar Cuma biter ise Cumartesi akşam ilan, Cumartesi'ye kalır ise Pazar.![]()
Mükemmel fikir aslında 32 kişi olsa 4 kişilik takımlara ayrılsak toplam 8 takım kapisirdi , bireyseller ayrıca bakilirdi ama istatistikler için Ataya 2 haftalık külfet çıkarırGuz sezonunda takimlar olsun.
Gene bireysel ama sampiyon takim olsun ortalama puanla.
Edit: ve takimlar kura ile (websiteleri var ya) onla.olusturulsun.
Su whatsapp para akintisini bi keselim.bakalim
Bireysel ve takim sampiyonluklari olur.
Abi ben forumun yapay zekası muamelesi görüyorum galibaArkadaslar neden herkes Ata'nin özel hayati yokmus gibi davraniyor
Geçen evde misafir var dayımlar felan oturuyoruzForumu dışarıdan takip eden birine şunu asla açıklayamayız mesela![]()
Geçen evde misafir var dayımlar felan oturuyoruz
Foruma gireyim dedim yanımda da dayım oturuyor, o ne yeğenim baktığın dedi
Bizim bir forum var dayı dedim ki ... tam o sırada hangi üyenin postu ekranda olsun.. P.Enis Sever
ULA ULA ULA .. dedim hızlıca aşağı kaydırdım.
Katakulli onlemek icin grup olarak 1 sarki verilir 1 etapta, 35 degilde attim 3lu gruptan 11 12 sarki ile ugrasirlar-kilfeti daha az aslinda(1 etapta).Mükemmel fikir aslında 32 kişi olsa 4 kişilik takımlara ayrılsak toplam 8 takım kapisirdi , bireyseller ayrıca bakilirdi ama istatistikler için Ataya 2 haftalık külfet çıkarır![]()
KIME MESAJ BU CABUK ACIKLA![]()
Teşekkürler abi12-11 belli oldu benim