Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.896
- 812
- 1.738
Türk sanat müziğiGenelde ne tarz müzik seversin abi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk sanat müziğiGenelde ne tarz müzik seversin abi?
Anti-Durmaz grubuma katilican mi?Evet abi ama WhatsApp Grubu kurman lazım bide , başka türlü puan almak mümkün değil
Hoşgeldin Kamil abiBir sonraki yarışmada yaktım çıranızı
şimdi hazırlanıyorum
Oyuna geldikLan hani perşembeydi şerefsiz![]()
Şarkıyı Gökhan Kim söylüyordu, Almanca bir rap parçasıydı. O olaydan sonra uzunca bir süre yarışma yapılmadığını hatırlıyorumeski yarışmalardan birine almancı bir arkadaş kendi söylediği şarkıyla yarışmayla katılıp şamp olmuştu
o kazanan şarkıyı biri bulabilir mi?
evet tövbe ettiren bir yarışma idiŞarkıyı Gökhan Kim söylüyordu, Almanca bir rap parçasıydı. O olaydan sonra uzunca bir süre yarışma yapılmadığını hatırlıyorum![]()
Cengiz senin şarkılar hep önceden servis ediliyor galiba bunu da whatsapp grubuna bagliyorumOyuna geldik
Benim şarkı gönderilmiş bile
Muradım musiki açıdan forumun gurmesi kesinlikle sensin, arkandayımKemal'im 2 şampiyonluk için 2k euro göndermişti.Şimdi 3. şampiyonluk için indirim istemekte.Görüşmelerimiz sürmekte
Ekli dosyayı görüntüle 292971
Sen mümkünse benim görüş mesafemde olma Aziz'imMuradım musiki açıdan forumun gurmesi kesinlikle sensin, arkandayım![]()
Herkese 3 ün 1 ini vereceğine eminim Muradım tantunimBu arada Puanlamalar gönderilmeye başlamış![]()
Gönlünü ferah tut Muradım, bağlasan durmazımSen mümkünse benim görüş mesafemde olma Aziz'imBöyle klavyeden güzel 1 şekild eilerlemiyo muyuz
![]()
Bir önceki şarkımı Doruğa armağan etmiştim 66 puan aldı, sıradakini sana armağan ediyorum MuradımBu arada Puanlamalar gönderilmeye başlamış![]()
Öyleyse 31 puanda kalacak demektir Gökenim everyway that ı can imBir önceki şarkımı Doruğa armağan etmiştim 66 puan aldı, sıradakini sana armağan ediyorum Muradım