- 5 Eylül 2014
- 80.362
- 63.087
- 4.393
ferdi tayfur mu cengiz kurtoğlu mubu arada bence şarkıyı bilmiyorsanız - orjinalinide dinleyip coverı ona göre değerlendirin derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferdi tayfur mu cengiz kurtoğlu mubu arada bence şarkıyı bilmiyorsanız - orjinalinide dinleyip coverı ona göre değerlendirin derim.
ikiside değilferdi tayfur mu cengiz kurtoğlu mu
acı çekmedin mi hiçikiside değil
dinlemeyen acı çekmemiş mi oluyor ?acı çekmedin mi hiç
acı çeken insan mutlaka bu iki üstad'ı dinlemiştirdinlemeyen acı çekmemiş mi oluyor ?
Herkes delikanlı gibi şarkısının ismini yazsın
Sadece şarkıya değilde görsel sunum, nezaket gibi konulara da dikkate alabilirsin.12 - 6 arası puanım tamamda
5-1 arası zordu baya
Sadece şarkıya değilde görsel sunum, nezaket gibi konulara da dikkate alabilirsin.
Olmaz hocam. Presentation da onemli. Yarisma eurovision yani biraz vision olmasi lazim. Bu sadece ses yarismasi degil. Imkanin yoksa anlarim tabi.video izlemiyorum - duyduğumu puanlıyorum ben.
hepsi video değilki - albüm/track resmi olanda var. Kıstas değil benim için.Olmaz hocam. Presentation da onemli. Yarisma eurovision yani biraz vision olmasi lazim. Bu sadece ses yarismasi degil. Imkanin yoksa anlarim tabi.
Olabilir ama o gonderenin secimi. Ben goruntuy3 de onem veriyorum. Oylarimdan bellidir zaten.hepsi video değilki - albüm/track resmi olanda var. Kıstas değil benim için.