- 23 Aralık 2008
- 60.446
- 57.777
- 4.933
Emin hocamın zevklerini iyi bilirim üstat. Tam onluk sarki ile girdim yarışmaya çok fena. En azindan 10 puani vardirheisin 12si tarafıma gelecektir heis
#guaranteed
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin hocamın zevklerini iyi bilirim üstat. Tam onluk sarki ile girdim yarışmaya çok fena. En azindan 10 puani vardirheisin 12si tarafıma gelecektir heis
#guaranteed
İnanıyorum sonunculuktan orta sıralara atacaksın kendiniEmin hocamın zevklerini iyi bilirim üstat. Tam onluk sarki ile girdim yarışmaya çok fena. En azindan 10 puani vardir
Hocam beni rakip olarak görmediğini biliyorum ama bunu kırmak icin çok cabaladigimi bil.İnanıyorum sonunculuktan orta sıralara atacaksın kendini
Estağfurullah, ben öyle emin değilim, daha çok uzun maraton , bir sürü etap var 2,3 yarışmada bütün sıralama değişebilir, kendinden emin olanlar şarkılarla mesajlaşan grup , hepsi aynı tarzı seviyorHocam beni rakip olarak görmediğini biliyorum ama bunu kırmak icin çok cabaladigimi bil.
grup icin gruplaşma var diyorsun ?Estağfurullah, ben öyle emin değilim, daha çok uzun maraton , bir sürü etap var 2,3 yarışmada bütün sıralama değişebilir, kendinden emin olanlar şarkılarla mesajlaşan grup , hepsi aynı tarzı seviyor![]()
Dm kutuları alev alev şuandagrup icin gruplaşma var diyorsun ?
burnuma pis kokular geliyor.
Gsc Eurovision Etap 3 konusunda heisMetrobüste misin rtaş?
BANA DA VER ALI RIZA AGABEYHepinize 1 vercem
Dur ağabey daha iş güçten kafa kaldıramadık
- @Aras Şimşek
- @Kerem Uygun
- @Naci Liboş
- @Nebil Tokuyucu
- @Gürbüz Kayalar
- @Göktuğ Çakırlar
- @Cihan Ağzıkara
- @Sedat Yıldız
- @Murat Durmaz
- @Savaş Barış
Dostlar, oylamayı unutmayalım lütfen.![]()