- 12 Haziran 2015
- 33.151
- 26.097
- 2.533
2000-2010 arası yabancı üstadKonsept neydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000-2010 arası yabancı üstadKonsept neydi
Adama Fenerbahçe göndermesi yaiyorsun ha 2. Diyerek.Şampiyonu tebrik ederim. Rıza da 2. Olmuş onu da tebrik ederim…
Hemen araştırmalarım başlıyor hocam2000-2010 arası yabancı üstad
Hocam bir saat belirler isek daha adil olur zannımca, yarışmayı önemseyen vaktinde gelir atarŞarkıları göndermeyin yahu henüzKonuyu açtığım dakika itibarıyla kabul edeceğim, diğer türlü öncesinde kabul edemem ki adaletli olsun.
konuyu açacağım saati söyleyeceğim yahu, ama ufukta henüz yokHocam bir saat belirler isek daha adil olur zannımca, yarışmayı önemseyen vaktinde gelir atar![]()
Yerli olsa Demet Akalın en çok ekmeği yedi diyebiliriz ki onun bile 2004 öncesi yok , yabancıda mümkün değil hocam , pitbull var kangal var
Değil ama o da damga vurdu doğruPitbull mu rtaş?
Elimde zor tutuyorum şarkıyı kapılari aç Veysel efendikonuyu açacağım saati söyleyeceğim yahu, ama ufukta henüz yok![]()
gelense yaw artık yarışmayaelimde öyle bir şarkı var ki
Gelemez korkuyorgelense yaw artık yarışmaya
gözlerimle gördüm wp yazışmalarını forum dmden puanlaşmayıgelense yaw artık yarışmaya
gel oyunu boz arkadaşgözlerimle gördüm wp yazışmalarını forum dmden puanlaşmayı
ben bu oyuna gelmem arkadaş
Feramuz un puanlar 0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 şeklinde olur yavgel oyunu boz arkadaş
İhale yapalımelimde öyle bir şarkı var ki
5 bin tl + baklavaİhale yapalım
Katıl yarışmaya şarkın ilk 5e girsin5 bin tl + baklava
Mahsun Kirmizigul?Değil ama o da damga vurdu doğru
İsim vermek doğru olmaz, #mareşal bir abimiz
Sarı Sarı klibindeki Bade İşçil derimMahsun Kirmizigul?
Şebnem'cigim guzel kiz. Ben Harran'da bir evin daminda Bulgar geçmeni sarisin bir kizla bir ayni ilk videosundaki gibi bir fotograf cektirmistim.Sarı Sarı klibindeki Bade İşçil derim