- 12 Haziran 2015
- 33.134
- 26.068
- 2.533
yapamıyorsan bırak dostum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapamıyorsan bırak dostum
Elimde nefis hava kaçıran zurnalı şarkılar var , rockcıları memnun edecez diye kullanamıyorum8 şarkı arasında kaldım
Anlayana davul zurna sazElimde nefis hava kaçıran zurnalı şarkılar var , rockcıları memnun edecez diye kullanamıyorum
Bir onceki mesaja bak hocam4. Etap Osimhen'den dolayı ertelendi mi?![]()
Bir onceki mesaja bak hocam
Sarki yollanmistir.Şarkı gönderimi başladı. 4. Etap ilk sayfada yer alıyor. Konuyu akşam açacağım.
IBAN üzerinden gönderdim. Açıklamaya bakarsınŞarkı gönderimi başladı. 4. Etap ilk sayfada yer alıyor. Konuyu akşam açacağım.
sizde bu takım mesleği mi?IBAN üzerinden gönderdim. Açıklamaya bakarsın![]()
Busta Rhymes - Arab Money ile mi katildinIBAN üzerinden gönderdim. Açıklamaya bakarsın![]()
Yarışmaya katıldın mı?sizde bu takım mesleği mi?
yokYarışmaya katıldın mı?
Bu hafta sonu şehir dışında olacağım. Yarışmadan affımı istiyorum. Hepinizi öpüyorum@Onur Bayraktar
@Cengiz Günes
@Ali Karadal
@V. Haydar Geven
@Barış Savaş
@Nebil Tokuyucu
@Ulaş Metin
@Can Erden
@Hayri Cund
@Arif Doğan Karakaya
@Ata B. Oğuz
@Mert S. Yüksel
@Murat Ünsal
@Tuncay Van
@İskender Nikolov
@Kaan Aktaş
@Doruk Ata Tanrıverdi
@Gürbüz Kayalar
@Ali Rıza Demir
@Göktuğ Çakırlar
@Kemal Tan Canatan
@Berke Cüce
@Aras Şimşek
@Selçuk Sarı
@Kerem Uygun
@Savaş Barış
@Sedat Yıldız
@Naci Liboş
@Furkan Korkmaz
@Cihan Ağzıkara
@Gökhan Aytepe
@Murat Durmaz
@Emir Sato
@Levent Kolpgün
neredesin kralBu hafta sonu şehir dışında olacağım. Yarışmadan affımı istiyorum. Hepinizi öpüyorum
Ankara üstadneredesin kral
Sen şarkını yolla, ben senin yerine yapay zekaya seni tanıtır, puanlattırır gönderirim.Bu hafta sonu şehir dışında olacağım. Yarışmadan affımı istiyorum. Hepinizi öpüyorum