- 31 Ağustos 2021
- 55.801
- 40.619
- 2.733
adam osimhen stresi atıyor Paintte.Ata bir de resimleri karalayarak zaman harcama bari yav canın isteğinde açıklarsın
Tüm haklar bana ait, açıklamıyorum deyip gitsen ne olacak ki
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam osimhen stresi atıyor Paintte.Ata bir de resimleri karalayarak zaman harcama bari yav canın isteğinde açıklarsın
Tüm haklar bana ait, açıklamıyorum deyip gitsen ne olacak ki
![]()
adam osimhen stresi atıyor Paintte.
Kerem 11 puan it’s my life’a vermişDostlar, dün evvel vs vakit olmadığı için sunamadim, bugün de keza bilgisayara gecebildigim süre kısıtlı idi. Sali Çarşamba günü ben zaten resimleri hazır etmistim. Sunuma hazır sadece atacağım buraya.
Yarın musaitim paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 295030
ShhKerem 11 puan it’s my life’a vermiş![]()
Gelecekse birinciliğim feda olsunYarın Osi gelirse kimsenin şeyinde olmaz sonuçlar![]()
Kerem 11 puan it’s my life’a vermiş
Hayri’ye 10 vermiş![]()
Bir anda gerçek sandım ya lan… mesajnkutusuma baktım… its my life benim gönderdiğim şarkı
Nasıl yahu. Atanın karaladığı fotoda kerem uygun yazıyor yani senin verdiğin oylar. İts my life da 11 puan var.Bir anda gerçek sandım ya lan… mesajnkutusuma baktım… its my life benim gönderdiğim şarkı![]()
Beni de şikecilikle suçladın ya daha birşey demiyorum sanaNasıl yahu. Atanın karaladığı fotoda kerem uygun yazıyor yani senin verdiğin oylar. İts my life da 11 puan var.
Kendi şarkına mı oy verdin
Ohoooo şikenin kralı var burda. Bravvoooo
Olum baksana fotoya.Beni de şikecilikle suçladın ya daha birşey demiyorum sana![]()
Orada 4 e bölmüş ya olm alttakiler başkasının oylarıOlum baksana fotoya.
Tabeladan mı koyuyonuz napıyonuz
![]()
Gelenmem BF te E noktasina hukmediyorumYavaştan toplanalım.
150 üstü yine geçildi.
Hangisini oynuyosun heis 1 VGelenmem BF te E noktasina hukmediyorum
Oynamiom yav - 2042 cok uzdu uzaklastim.Hangisini oynuyosun heis 1 V
Kapkaccilarin devri bitecek.Yine kaçırdığım şarkı rekor kırmış