- 26 Kasım 2012
- 179.603
- 242.149
- 5.688
Alımlar açık.
Kaç şarkı oldu #Hacı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alımlar açık.
29 HeisKaç şarkı oldu #Hacı
Bugün gece çalma listesini bırakırım, yarına tüm oylar gelir ise pazar sunarım üstadEn son ne zaman, pazar aksami puanlama olacak.herhold
Uyumak yok.Bugün gece çalma listesini bırakırım, yarına tüm oylar gelir ise pazar sunarım üstad
Teminatli 1.5k ya hallederiz @Ata B. Oğuzİlk defa istediğim şarkıyı gönderemedim. İçim buruk bir şekilde takip ediyorum bu yarışmayı![]()
3k ya hayır olmaz abi dediTeminatli 1.5k ya hallederiz @Ata B. Oğuz
Biri daha once teminat vermis ustad o zaman3k ya hayır olmaz abi dedi![]()
Olabilir pound mu yapsaydım acaba?Biri daha once teminat vermis ustad o zaman
Yok asti onlari.Olabilir pound mu yapsaydım acaba?
Yakında İsviçre bankası isteyecek o zamanYok asti onlari.
Isvicre franki takiliyor.
Mesaj yazdığı sırada şarkı parasını kazanmakla meşguldümMesajı yazdığı dakika IBAN'ına şarkımı gönderdim. Gerisi beni ilgilendirmez![]()
Ben de işteydim, transfer var mı diye kontrol ederken mesajı gördüm. Hemen hazırda beklettiğim onaylanmış kredimi hesabıma aktarıp IBAN'ına şarkımla birlikte ilettim. Umarım parayı yemeden önce açıklama kısmını okuyup şarkımı listeye almıştır.Mesaj yazdığı sırada şarkı parasını kazanmakla meşguldümalın teri döküyordum… öğle öğle mesaj mı atılır?
Ne şarkısı abiBen de işteydim, transfer var mı diye kontrol ederken mesajı gördüm. Hemen hazırda beklettiğim onaylanmış kredimi hesabıma aktarıp IBAN'ına şarkımla birlikte ilettim. Umarım parayı yemeden önce açıklama kısmını okuyup şarkımı listeye almıştır.![]()
Ben de işteydim, transfer var mı diye kontrol ederken mesajı gördüm. Hemen hazırda beklettiğim onaylanmış kredimi hesabıma aktarıp IBAN'ına şarkımla birlikte ilettim. Umarım parayı yemeden önce açıklama kısmını okuyup şarkımı listeye almıştır.![]()
Aha dolandırılmışsınNe şarkısı abi