- 31 Ağustos 2021
- 55.739
- 40.561
- 2.733
hata yok heis dursun zaman ile süpürmüşsünYanlış olmalı bu yav 1. olduğumu sanmıyorum
Gerçi hiç hesaplamadim
numb da çok iyi gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hata yok heis dursun zaman ile süpürmüşsünYanlış olmalı bu yav 1. olduğumu sanmıyorum
Gerçi hiç hesaplamadim
Diyorsun ki bazı şarkılar otomatiken kazanıyor?Abi bir şey dicem komple konseptsiz pek bir anlamı kalmiyor gibi ya elini çabuk tutan götürüyor yarismayi. Şarkı yollama startı‘nin ilk 5 dakikasında online‘isen yarışmayı götürüyorsun zaten buraya bir türlü kısıtlama gelmeli
Çoğunluk rock sever olduğu için, herkesin zevki farklı diyemiyoruzDiyorsun ki bazı şarkılar otomatiken kazanıyor?
Böyle 12 Puan goes to şarkı listesi mi var... çabuk gönderen götürüyor - bu hangi şarkılar?
Herkesin zevki farklı değil mi
Şarkı ne attın dostÇoğunluk rock sever olduğu için, herkesin zevki farklı diyemiyoruz
Genelde rock dost , 4.cü etapta şu lezbiyen kızları attım Tatu, iyi puan aldıŞarkı ne attın dost
Lezbiyen misinGenelde rock dost , 4.cü etapta şu lezbiyen kızları attım Tatu, iyi puan aldı
Evet sadece kızlara ilgi duyuyorumLezbiyen misin
Miss e yarismacini gonderdinmiEvet sadece kızlara ilgi duyuyorum
Yok daha , ucaktayım , bakamıyorum telefondan karılaraMiss e yarismacini gonderdinmi
Yaz etkinliğinde son 2 etaba girilirken oluşan puan tablosu bu şekildedir arkadaşlar
Herşeyi de Ata kardeşimizden bekleyemeyiz
@Cengiz Güneş
@Can Erden
@Aras Şimşek
@Ali Rıza Demir
@Kerem Uygun
@Gökhan Aytepe
@Arif Doğan Karakaya
@Göktuğ Çakırlar
@Onur Bayraktar
@İskender Nikolov
@Barış Savaş
@Mert S. Yüksel
@Emir Sato
@Tuncay Van
@Naci Liboş
@Ali Karadal
@V. Haydar Geven
@Selçuk Sarı
@Murat Ünsal
@Levent Kolpgün
@Hayri Cund
@Kaan Aktaş
@Furkan Korkmaz
@Ata B. Oğuz
@Murat Durmaz
@Savaş Barış
@Berke Cüce
@Nebil Tokuyucu
@Gürbüz Kayalar
@Ulaş Metin
@Sedat Yıldız
@P. Enis Sever
@Doruk Ata TANRIVERDİ nrıverdi
@Ekin Amad
@Cihan Ağzıkara
@Kolpa Kemal Kürek
@Kemal Tan Canatan
@Murat Yanut
Partner ha...paralar bolundu ikiye demek
Ooo şarkıyı hemen buldumBenim önerim: İngilizce-Türkçe dışında kalan diller.