Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 5. Etap | Çalma Listesi İlan Edildi

İlan

• Kullanılan toplam oy
    17
Biz osimhen , ederson, Sinbo, mimbo diyoruz. Siz yurovizyon

Kahve keyfi ile puanlama baslasin

parçaların bazıları salla yalnız. googledan dönem yılı yazılıp popüler olanlar paylaşılmış

lütfen orjinal içeriklere puan verin

parçaların bazıları salla yalnız. googledan dönem yılı yazılıp popüler olanlar paylaşılmış

lütfen orjinal içeriklere puan verin
Bu yuzden izlenme kistasi lazim diyoruz ya zaten. Yarisma mantiginda ister istemez daha cok puan alabilecegine gidiyorsun.

Olm liste çok güzel akıyor harbi he .

puanlama bitince diğer adaylarımı koyacağım bu konu dahilinde dursun diye.

Sıraya koymak epey zor he.

PTs ler verildi.

12 puanımı ayrı kutlayacağım - aklıma gelmemişti , bayıldığım bir şarkıdır.

bir şarkıya her yerde duymaktan kusacak seviyeye geldiğim için çok güzel olmasına rağmen düşük puan verdim

Bazılarını cidden üzüle üzüle eleyerek ilk etapta 16 şarkı seçebildim zorla, ki cidden elediğim 12 arasında beğendiğim, dinlediğim şarkılar da var. Şimdi bunları da sıraya sokup, sokarken de 4 tane daha elemem lazım. Çok zor iş. Ama keyifli.

Daha puanları yollamadım ilgililere duyurulur. Bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte

Daha tek şarkı dinlemedim öyle saçma bir yoğunluğun içindeyim? Ne zaman son?

Daha fazla ufak değişiklik yapmamak için bir noktada kendimize dur dedik ve puanlarımızı gönderdik...

Puanlar biraz kısmet işi olmadı dersem yalan olur. Yani başka bir gün başka bir ruh halimde olsaydım bugün puan verdiğim her şarkı 3-4 sıra aşağıda veya yukarıda olabilirdi, hatta belki daha fazla. Bir şekilde ilk 12'ye alamadıklarımdan peşinen özür dilerim. Hani gidip eski etapları kontrol etmedim ama belki onlarda olsa ilk 5 şarkıma girecekken bunda puan alamamış şarkılar olabilir. Sonuç olarak keyifli bir listeydi. Yani çoğunu biliyoruz tabi şarkıların ama sayenizde bahaneyle arka arkaya bir kere daha dinlemek güzeldi. Hepinize seçimleriniz için teşekkür ederim.

Benim şarkıma vereceğiniz 12 puanlar için de ayrıca teşekkür ederim. Yani tamam sizin şarkılar süper ama herkesten 12 alması gereken şarkı benimki. 11 verenlerle bile külahları değişiriz :)

Geri
Üst Alt