Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 6. Etap Birincisi Göktuğ Çakırlar

adamların ikisi rahmetli oldu, birisi 80 yasında. biraz suphe cekmeleri normal.
Bu araştırmayı @Ata B. Oğuz kardeşim zaten yapıyor diye biliyorum

Nereden biliyorum

Çünkü ben bir şarkı gönderdim şarkı 2001 çıkışlı olduğu için kabul etmedi. Sadece 1 sene ile. Ve değiştirmek zorunda kaldım

Şu anda senesi uymuyor denilen şarkıların da belki yeni versiyonlarıdır ne bileyim geçerli olmalarını gerektiren bazı sebepleri vardır diye düşünüyorum

Ata bakmıştır yani.

Nereden biliyorum

Çünkü ben bir şarkı gönderdim şarkı 2001 çıkışlı olduğu için kabul etmedi. Sadece 1 sene ile. Ve değiştirmek zorunda kaldım

Şu anda senesi uymuyor denilen şarkıların da belki yeni versiyonlarıdır ne bileyim geçerli olmalarını gerektiren bazı sebepleri vardır diye düşünüyorum

Ata bakmıştır yani.
herseyi devletten beklememek lazim.

Bahse konu olan şarkıların albüm/varyasyon farklılıkları nedeniyle kontrol aşamasında kabul verilmiştir. İlk çıkış yılları dikkate alınması gerektiği için gözden kaçıran ben olmuşum. Sorumluluk benim, diskalifiye yok ancak oy verip vermemek sizlerin takdirinde.

Nereden biliyorum

Ata bakmıştır yani.
Aynen ben de güveniyorum organizasyona bu yüzden sadece kendi adıma oy veremeyeceğimi belirttim.

Listeyi şu modda dinledim.

Klasikler, çok dinlenenler, piyasadakiler elendi ve puan verilecek 12 parça belirlendi.Hadi bakalım. 😁

Bu arada oy kullanma yarın 23:59 son
Adam elektrik yokken bile ilgilenip emek veriyor, lütfen zamanlamaya dikkat edelim, herkese bol şanslar

Oylamayı gönderdim, liste ne kadar harika olsada bir kısmı 90lardan aşırı uzak
ben de begenmedim listeyi. 90'lar havasi vermiyor. daha cok hasbelkader 90 - 00 arasi cikmis ama pekala baska bir doneme de ait olabilecek sarkilar var. daha 90'lara ozgu, o donem cikip sonra kaybolmus, boyle bisey de vardi dedirtip hafizamizi tazeleyecek sarkilar beklerdim.

ben de begenmedim listeyi. 90'lar havasi vermiyor. daha cok hasbelkader 90 - 00 arasi cikmis ama pekala baska bir doneme de ait olabilecek sarkilar var. daha 90'lara ozgu, o donem cikip sonra kaybolmus, boyle bisey de vardi dedirtip hafizamizi tazeleyecek sarkilar beklerdim.
Puan açısından riske girilmek istenmemiş gibi resmen, şöyle bakınca Teoman, Şebnem falan ne alaka diyor insan

Puan açısından riske girilmek istenmemiş gibi resmen, şöyle bakınca Teoman, Şebnem falan ne alaka diyor insan
İlhan İrem iyi giderdi. Ben de arabesk bekliyordum birkaç sürpriz ama nafile.

Tüm yarışmalarda söylediklerin başı çekiyor. Zira her konsepte uygun parçaları var. Bu yüzden puan vermeden de geçemiyorum ama düşük tuttum.

Benim koydugum sarki tam 90'lar. Hangisi oldugunu yazamam ama o konuda dikkat edip sarki sectim. Ilk basta Duman-Koprualti atsam mi dedim de daha cok 2000'leri yansitiyor diye vazgectim.

90lar deyince akla Kenan Dogulu, Burak Kut, Mustafa Sandal, Mahsun K, Yonca Evcimik, Hakan Peker geliyor. Bunlarla daha saglam bir liste olurdu gibi.

Örneğin

Geri
Üst Alt