Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.830
- 15.533
- 2.323
Puanlamada genelde denk geliyoruz hep , kafa uyuşuyor gibi , beğendin mı?Şarkıyı dinleyince sürgüne yollandim resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlamada genelde denk geliyoruz hep , kafa uyuşuyor gibi , beğendin mı?Şarkıyı dinleyince sürgüne yollandim resmen
Bana 12 ver ihtiyacım vardahada yorum yapın - puanlamanın yarısnı yaptım biraz etkilenerek tamamlıyayım.
Manipule edilmekten hoslanir misin?dahada yorum yapın - puanlamanın yarısnı yaptım biraz etkilenerek tamamlıyayım.
valla ilk şarkım alınmıştı - alana hakkıyla verdim 12 puanını bilmiyorum kim.Bana 12 ver ihtiyacım var![]()
ciddi bir yardım çığlığı idiManipule edilmekten hoslanir misin?
Beğendiklerine göre ver , yorumları geçdahada yorum yapın - puanlamanın yarısnı yaptım biraz etkilenerek tamamlıyayım.
acı çektim (@Furkan Korkmaz lık yapıyorum şu an bilerek)Beğendiklerine göre ver , yorumları geç
+ Bendeniz, Nalan, Soner Arıca, Zeynep, Erdal Çelik, Candan Erçetin, Yıldız Tilbe, Jale, Ege , Ali Güven, Doğuş, Suat Suna , Asya , Seden GürelBaya popüler şarkıcı/albüm açıkta kalmış cidden. En iyi Türkçe pop albümü tartışmalarında hep adı en önlerde geçen Med Cezir dahil Levent Yüksel şarkısı yok. 90'larda 3 hit albümü olan Mustafa Sandal yok, 90'lara damga vuran Kayahan yok, en sevilen şarkıları olmasa da 2 albümü olan Barış Manço yok, İlhan İrem yok, MFÖ yok, o kadar rockçıya rağmen konsept de Türkçe değil Yerli dediğine göre bana göre İngilizce şarkıları dahil şartları sağlayan Pentagram yok, Yeni Türkü yok, Ezgi'nin Günlüğü yok, Grup Gündoğarken yok, Hakan Peker yok, Ajda Pekkan yok, Yaşar yok, Aşkın Nur Yengi yok, Emel Müftüoğlu yok, Grup Vitamin yok... Ebru Gündeş hariç arabeskçiler veya fanteziciler de yok.
Daha çok isim sayılabilir ama ben ya çok büyük isimleri ya da o dönemin en popülerlerini yazdım. Tamam bazılarının dışarıda kalması kaçınılmaz ama özellikle bazıları sürpriz oldu bana çünkü ilk seçileceklerden olurlar diye düşünüyordum. Yine tabi listede hitler ağırlıkta o ayrı.
Sen niye bunları seçmedin diyebilirsiniz. Gerçekten hiç düşünmeden ve popülarite aramadan yakın zamanda dinlediğim sevdiğim bir şarkıyı pat diye gönderdim Ata'ya... Sıfır beklentim de var zaten etaptan. Gerçekten sıfır puan alsam çok aşırı şaşırmam.
Şikayet yok , yorum var üstad90 ların Hit şarkıları değil ki konsept. Neden ısrarla şu şarkıcı nasıl olmaz deniliyor ?
İsteyen istediği parça ile katılabilir. Puanlarımda ister hit ister az duyulmuş olsun hoşuma giden parçalara puan vereceğim
Konsept belli... 90-2000 arası çıkmış yerli şarkılar
Bu yılların dışına çıkmış birkaç şarkı var yalnız. Onlara ben de puan vermeyeceğim.
+ Bendeniz, Nalan, Soner Arıca, Zeynep, Erdal Çelik, Candan Erçetin, Yıldız Tilbe, Jale, Ege , Ali Güven, Doğuş, Suat Suna , Asya , Seden Gürel
Dahada uzar
90 ların Hit şarkıları değil ki konsept. Neden ısrarla şu şarkıcı nasıl olmaz deniliyor ?
İsteyen istediği parça ile katılabilir. Puanlarımda ister hit ister az duyulmuş olsun hoşuma giden parçalara puan vereceğim
Konsept belli... 90-2000 arası çıkmış yerli şarkılar
Bu yılların dışına çıkmış birkaç şarkı var yalnız. Onlara ben de puan vermeyeceğim.
Yerli 90 lar olmayacaksa tekrar uzun uzun yazacağım…
Bu arada medcezir yarıştı yanlışmhatırlamıyorsam
Ben artık aklıma ilk gelen, hoşuma giden parçayı gönderiyorum direkt. Hesap kitaba gerek duymadım.Baya popüler şarkıcı/albüm açıkta kalmış cidden. En iyi Türkçe pop albümü tartışmalarında hep adı en önlerde geçen Med Cezir dahil Levent Yüksel şarkısı yok. 90'larda 3 hit albümü olan Mustafa Sandal yok, 90'lara damga vuran Kayahan yok, en sevilen şarkıları olmasa da 2 albümü olan Barış Manço yok, İlhan İrem yok, MFÖ yok, o kadar rockçıya rağmen konsept de Türkçe değil Yerli dediğine göre bana göre İngilizce şarkıları dahil şartları sağlayan Pentagram yok, Yeni Türkü yok, Ezgi'nin Günlüğü yok, Grup Gündoğarken yok, Hakan Peker yok, Ajda Pekkan yok, Yaşar yok, Aşkın Nur Yengi yok, Emel Müftüoğlu yok, Grup Vitamin yok... Ebru Gündeş hariç arabeskçiler veya fanteziciler de yok.
Ben artık aklıma ilk gelen, hoşuma giden parçayı gönderiyorum direkt. Hesap kitaba gerek duymadım.
Ben katıldım sanırımYerli 90 lar olmayacaksa tekrar uzun uzun yazacağım…
Bu arada medcezir yarıştı yanlışmhatırlamıyorsam