- 31 Ağustos 2021
- 55.808
- 40.623
- 2.733
@Ata B. Oğuz BF de kursundan gecirmeliEksi puan diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ata B. Oğuz BF de kursundan gecirmeliEksi puan diyorum
Yapabilirsin canım kardeşim…Puan göndermeyenlere ceza uygulama düşüncesiyle kendi şarkım dahil onların puanlamasını ben yapabilir miyim
Tercümesi : " BF 6 Betası var , adamı hasta etmeyin"Dostlar... Bundan sonraki yarışma final. Ve Final etabını Arif ağabey düzenleyecek. Benim yaz sezonu için bu son yarışma idi. Buraya kadar çok keyifli oldu. İleride tabii güz sezonunu da yapacağız yine yaklaşık 6 7 etap olacak şekilde.
Dostlar... Bundan sonraki yarışma final. Ve Final etabını Arif ağabey düzenleyecek. Benim yaz sezonu için bu son yarışma idi. Buraya kadar çok keyifli oldu. İleride tabii güz sezonunu da yapacağız yine yaklaşık 6 7 etap olacak şekilde.
Foruma ayırabileceğim zaman 2-3 saate düşüyor ağabey, ağustos ayı buralarda pek yokumAlışmıştık senin organizasyona ya, memnunduk da çok. Ama belli ki işlerin ya da odaklanmak istediğin başka şeyler var. Teşekkür ederiz emeklerin için.
Sen dönene kadar bir sup yada moderatöre devret hocam , o zamana kadar sadece yarışmacı olarak devam et , @Arif Doğan Karakaya @Levent Kolpgün abide kotarır zamanları varsa , çok güzel gidiyor şuana kadarDostlar... Bundan sonraki yarışma final. Ve Final etabını Arif ağabey düzenleyecek. Benim yaz sezonu için bu son yarışma idi. Buraya kadar çok keyifli oldu. İleride tabii güz sezonunu da yapacağız yine yaklaşık 6 7 etap olacak şekilde.
Hani 10 etap idi yavDostlar... Bundan sonraki yarışma final. Ve Final etabını Arif ağabey düzenleyecek. Benim yaz sezonu için bu son yarışma idi. Buraya kadar çok keyifli oldu. İleride tabii güz sezonunu da yapacağız yine yaklaşık 6 7 etap olacak şekilde.
Manitami yaptinForuma ayırabileceğim zaman 2-3 saate düşüyor ağabey, ağustos ayı buralarda pek yokum![]()
![]()
Tüm emeklerin için teşekkürlerDostlar... Bundan sonraki yarışma final. Ve Final etabını Arif ağabey düzenleyecek. Benim yaz sezonu için bu son yarışma idi. Buraya kadar çok keyifli oldu. İleride tabii güz sezonunu da yapacağız yine yaklaşık 6 7 etap olacak şekilde.