Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.666
- 10.853
- 2.168
Cihanım ekonomik sebeplerle bir damacanaya bir paket koysak da yine net der misin, keser mi bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihanım ekonomik sebeplerle bir damacanaya bir paket koysak da yine net der misin, keser mi bizi
Soğuması için ne kadar süre dolapta bekletmemiz gerekiyor Keremimİmamın abdest suyu![]()
Nasıl yapıyorsun üstat, Dominik’ten Rom geldi değerlendireyim.Rom ile evde kokteyl yapıp ufak ufak yudumluyorum, şu buz parmak dondurma ve nane ile çözüyorum işi.
Günaha sokacaksın illa beni… 1 ayetel kürsi oku sonra çıkar içSoğuması için ne kadar süre dolapta bekletmemiz gerekiyor Keremim![]()
Nasıl yapıyorsun üstat, Dominik’ten Rom geldi değerlendireyim.
Bitanesin Keremim, Rabbim ne muradın varsa versinGünaha sokacaksın illa beni… 1 ayetel kürsi oku sonra çıkar iç![]()
Muradım şişenin uzunluğu 1.5 metre var en az, bu ürün yeni mi çıktıAz önce Carrefour'dan bir kaç tane aldım.Ekli dosyayı görüntüle 292353
Yok renktaş bunlar litrelik. Daha yakın marketlerde Şok ve A101'de Akmina'da var ama Sırma'da sodyum, magnezyum, karbonat v.s. daha yüksek. O yüzden Sırma buldukça ilk tercihim Sırma.Muradım şişenin uzunluğu 1.5 metre var en az, bu ürün yeni mi çıktı![]()
Tadın daim olsun Muradım, bir kaçın kaçı yolda gitti envanterde stok 1 gözüküyordaYok renktaş bunlar litrelik. Daha yakın marketlerde Şok ve A101'de Akmina'da var ama Sırma'da sodyum, magnezyum, karbonat v.s. daha yüksek. O yüzden Sırma buldukça ilk tercihim Sırma.
Migros'lar da da bulman mümkün.Tadın daim olsun Muradım, bir kaçın kaçı yolda gitti envanterde stok 1 gözüküyorda![]()