Yaz Tatilini Antalya'da Geçirmeyi Düşünenler

Hele bi gideyim de. Lan 500 kagıt param var, çeşmede çok yiyip içmemem lazım. Süper kupa maçına gidicem :(

Vay be,

Peder 800 Verdi 100de bende var otobüs biletlerini aldım

550otele veriyorum 350 kalıyor iyi maşallah beklediğimden çok verdi

tapa

Olum senin maç derdin falan yok ben maçı düsünüyorum kara kara :d

Üniversite işim var ne maçı Kanka kara kara yurt bakıyorum bende halim duman

tapa

Ben yatıyorum ya uyanamıycam la sonra, hadi Allaha emanet ol kardeşim

tapa

Ben dershane arastırdım tatilden dönüste yazılırım :d ünide peder verecek olum sıkıysa vermesin :d

sen de kardesm eyv

Geçen bayram 0 uyku yapmıştım yine öyle olacak gibi birazdan yataktan isyan edip kalkacağım gibi abicim :D

tapa

Yok ya ben araba kullanacağım falan. Zaten geçen gün kaza yaptık. Bi kaza yı daha bünye kaldırmaz.

Ben yatıyom :D Hadi hayırlı geceler. Hayırlı bayramlar.

Araç kullanacaklar . Lütfen uykusuz, yorgun araç kullanmayın ve trafik kurallarına uyun.

antalyaya iki kez gittim. kemer filan abi başka bir dünya. aura, inferno filan harbiden on numara. ulan hayatımda ilk defa adam gibi okumadığım için allah belamı versin dedim. keşke adam gibi okuyup bir lisan öğrenseydim. neler kaçtı arkadaş neler allah cezamı versin.

karar verdim hayatımdaki bütün kötü alışkanlıkları çıkarıyorum adam gibi eğitim öğretimime kaldığım yerden devam ediyorum.yetmedi en az iki lisan öğrenmeye de kararlıyım. ondan sonra yurt dışıymış antalyaymış falan filan nerde hayat ben orda.

Azbuçuk Almanca İngilizce biliyorum ama Almanca işime yaramaz tatilde :D

tapa

Alt tarafı çok susadim link var mi dedim mac linki istiyorum demedim ki :D

Deme öyle Alman kızları iyidir. Fakat erkekleri sorunlu dikkat et :D

Gerçi öyle Alman falan orda farketmez çok :D

4 kazma gidiyoruz Ankara bebesiyiz abi Türkiyede almandan posta yemeyiz :D tabi adamın karısına kızına sarkıntılık edersek haklı olur adam :D

tapa

Geri
Üst Alt