Yaz Tatilini Antalya'da Geçirmeyi Düşünenler

Birde bu antalyada ortamın özellikle mayıs ayında çok büyük artıları var ... fenerin bursaya son maçta şampiyonluğu kaybettiği sene fenerli arkadaşla gitmiştim tatile ! o maçın olduğu hafat tatildeydik ... herif hiç iplemedi bile ! olm diyorum gitti şampiyonluk gitti ! kız kucaanda elinde efes bana verdiği cevap : fenerin a....k..... sana bişey olmasın aga aç bi bira ! =)

Haziranda ordayım inşallah

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağustosta askerim kısmetse.Haziran da ya Muğla'dayım yada Alanya'da.

Böbreklere sahip cıkın

Valla abi öğrenciyiz ama çokta boş değilim lys günü sınavdan sonra kuzenle gelcem kafamızda şuan yer yok anlıycağız

günde 120 liraya hersey ultra dahil alkol falanda sınırsız oteller var tabi 2 kişilik odada kişi başı hacı

günde 120 liraya hersey ultra dahil alkol falanda sınırsız oteller var tabi 2 kişilik odada kişi başı hacı

Valla 5 gün 800-900liraya yakın harcayabilirim senden bilgileri alayım abi böyle ara ara :D

hacı bize ne belediye başkanından antalyanın =) önemli olan ruh güzelliği dğeil rus güzelliği :DD:D

abi buralara ne geliyorsun ozaman git ne güzel praga cek ler en güzeli xD kadin okadar mükemmel ki, adamlar da tam tersi dörtgen kafalari filan xD

edit :buralar diyorum da sanki türkiye de yasiyormusum gibi konsuuyorum xD

Noluyor olm burda alkol kız muhabbeti gırla oh vallaha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt