Yaz Tatilini Antalya'da Geçirmeyi Düşünenler

Erdinç Esenkaya' Alıntı:
Hayalinde ki arkadas kasli bi erkek miiii ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet hayalimdeki arkadaş kaslı bir erkek ama beyni kaslı, gelişmiş bir erkek yani sen değilsin erdinc malesef...Yaşınız kaç bilmiyorum ama biz bu espirileri ortaokulda yapıyorduk...

Çok rus meraklısıysanız Hurghada'ya falan gidebilirsiniz, önerilir.

Başlıkta fön rüzgarları esmiş

Alex Kucst: 7896114' Alıntı:
:nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare: !!! nassı yani !!

:DD:DD:DD:DD

şaka şaka ben seni anlıyorum rusça bilen arkadaş antalya tatili için en iyi arkadaştır tabiki

Alex ben bu yaz kemer'deydim arkadaşlarla , ruslar bizden cok çekiniyorlar birde hicbiri ingilizce bilmiyor yada ingilizce konuşmak istemiyor.

Temmuz sonu Agustos basi arkadasla Bodrum yada Antalya planliyoruz.... Antalyaya karar verirsek sana hotel mekan hakkinda danisirim kuckov kardes :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=I5kEdQvbdVg[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QFO6eEwRbWM[/media]

Bunlar surada dursun bu arada.

Antalyada kaliteli çok da kazık olmayan 5 otel önerisi alabilirmiyim

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

??

Antalyada kaliteli çok da kazık olmayan 5 otel önerisi alabilirmiyim

Yok ama kalite.dersen Gloria Golf derim on numara idi geçen yaz gittim ama ben çocuklarım olduğu içinde beğenmiş olabilirim,gerçi daha resepsiyonda double black ücretsiz denilince anlamıştım:)

C5303 cihazımdan gönderildi

Yok ama kalite.dersen Gloria Golf derim on numara idi geçen yaz gittim ama ben çocuklarım olduğu içinde beğenmiş olabilirim,gerçi daha resepsiyonda double black ücretsiz denilince anlamıştım:)

Abi kuzenimle amacımız stres atmak. Para 800 e kadar harcayabilirim 5 günlük. İlla Antalyada değil aslında

Abi kuzenimle amacımız stres atmak. Para 800 e kadar harcayabilirim 5 günlük. İlla Antalyada değil aslında

Geçen sene erken rez da günlüğü 280 idi ama sizin olay farklıymış ben bilemem 10 yıldır evliyim bekarlık denilince erkek erkeğe yemeğe ve balığa çıktığımızdan körelmişim:)

Geçen sene erken rez da günlüğü 280 idi ama sizin olay farklıymış ben bilemem 10 yıldır evliyim bekarlık denilince erkek erkeğe yemeğe ve balığa çıktığımızdan körelmişim:)

Ahahah :D tavsiyeler için yinede sağol abicim

Gelmeyin buralara. Her yer alkolik, madde bağımlısı ve abaza kaynıyor.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Geri
Üst Alt