Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
başlığı yaz tatilini kemerde ruslara geçirmeyi düşünenler olarak değiştirelim lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare::nightmare: !!! nassı yani !!
D
D
D
D
şaka şaka ben seni anlıyorum rusça bilen arkadaş antalya tatili için en iyi arkadaştır tabiki
Yorumlar sayesinde en son cocukken gittiğim antalyadan soğudum .yaşadığınız tecrübe, birikimlerinizden faydalanmak istiyorum.
abilerim renkdaşlarım
21 haziran akşamı gidip 27 haziran sabah öğlen gelmeyi planlıyorum bu konudada baya tecrübesizim tek tatil yapmadım sayılır
Temiz sakin aynı zamanda eğlenceli bişeyler hayal ediyorum kuzenimle gidecem
21-27haziran arası bütçem 700-1000 lira arası olur muhtemelen
Sadece antalya değil sizce ne yapmalıyım ? hangi şehir ? hangi otel ?
Yorumlar sayesinde en son cocukken gittiğim antalyadan soğudum .yaşadığınız tecrübe, birikimlerinizden faydalanmak istiyorum.
abilerim renkdaşlarım
21 haziran akşamı gidip 27 haziran sabah öğlen gelmeyi planlıyorum bu konudada baya tecrübesizim tek tatil yapmadım sayılır
Temiz sakin aynı zamanda eğlenceli bişeyler hayal ediyorum kuzenimle gidecem
21-27haziran arası bütçem 700-1000 lira arası olur muhtemelen
Sadece antalya değil sizce ne yapmalıyım ? hangi şehir ? hangi otel ?
Kaçak et kesme derdin yoksa, gece kulüplerinde eğlenme derdin yoksa, sessiz sakin ve huzurlu aynı zamanda dalış malış yapmak istiyosan Antalya/kaş'ı öneririm en son 4-5 sene önce gittim çok güzel bir tatildi şu sanatçı toprak Sergen'in butik otelinde kaldım güzel bir yerdi adını hatırlamıyorum ama kolayca bulabilirsin(tabi hala açıksa)
baska ulkeye gidin antalya neymis
antalya diyince aklima omer catkic gelior
baska ulkeye gidin antalya neymis
antalya diyince aklima omer catkic gelior
Kaçak et kesme derdin yoksa, gece kulüplerinde eğlenme derdin yoksa, sessiz sakin ve huzurlu aynı zamanda dalış malış yapmak istiyosan Antalya/kaş'ı öneririm en son 4-5 sene önce gittim çok güzel bir tatildi şu sanatçı toprak Sergen'in butik otelinde kaldım güzel bir yerdi adını hatırlamıyorum ama kolayca bulabilirsin(tabi hala açıksa)
Uçak biletleri fena olm.
Eylül ayı için biletleri alacağız biz 1 aya gene adam başı 1000 i bulacak. 1000 lirayla TR içinde 1 hafta gezersin.
Valla 17 yaşındayken Antalya'ya gitme bence o kadar paraya da gerek yok daha geze geze gidebilirsin random motellerde kala kala çok daha zevkli olur.
Ama ben sakin istiyorum, yorulmadan yata yata dinleneceğim yerim yurdum belli olsun diyorsan, 2 soru gündeme geliyor. Aynı odada mı kalacaksınız kuzeninle ve 700-1000 senin bütçen mi toplam bütçeniz mi? (2'niz aynı odada kalıyorsanız ve senin bütçen sadece buysa daha iyi tabii sonuçta ücret yarıya bölünecek aranızda)
Uçak biletleri fena olm.
Eylül ayı için biletleri alacağız biz 1 aya gene adam başı 1000 i bulacak. 1000 lirayla TR içinde 1 hafta gezersin.
kaş cennet bildiğin antalyalıyım ama daha göremedim 1 saat mesafe var bir türlü gezmek nasip olmadı lanet olası iş yüzünden zaman yok![]()
sadece benim bütçem abi . aynı odada kalabiliriz
amacım lys stresini sınavlardan kurtulmanın mutluluğunu tatmak ygsde iyi yaptım falan evdekiler hafif kastığımı gördü parayı cok kasmıyolar antalyaya öyle kulaktan dolma alışkanlık için ağzıma doladım başka güzel yerlerde olabilir tabiki
aynen abi ya hani otobüs fiyatına düşmüştü bakıyorum şaka gibi
6 gece uzun bir süre, tam olarak aradığın standartlar nedir bilmiyorum ama Antalya size biraz lüks kaçabilir. Yani tabii ki her fiyata her yerde kalacak yer bulursun 100 liraya da bulursun ama az çok insanlarla tanışıp kaynaşabileceğin bir yer düşünüyorsun sanırım. Bu paralara yaz sezonunda Antalya'da deniz kenarı falan çok zor 6 gece bir de.
booking.com'dan şehir ve tarihleri seçerek sonra da fiyata göre dizdirerek inceleyebilirsin. booking.com / tripadvisor / skyscanner bunlar gezmek isteyenlerin eksik etmemesi gereken uygulama ve siteler
çok önceden alırsan yurt içinden güzel kampanyalar oluyor yalan yok ama yurt dışı her türlü pahalı