Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü! 6 kişi de hayatını kaybetti!

Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü! Sn.Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 Ceset bulundu

Çok Üzüldüm Allah Rahmet Eylesin :(

Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü! Sn.Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 Ceset bulundu

Bıraktın gittin reis.. Mekanın cennet olsun..

Yahu şu memlekette Vatanını seven,Adam gibi Adamlar hiç mi normal yollarla ölmeyecekler.Ben bu olayda başka işlerin olduğunu düşünüyorum.

Mekanınız Cennet Olsun.

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

BBP'liler hala yaşadığına inanıyorlar...

Allah rahmet eylesin.

2 gündür okuduklarım,gördüklerim,duyduklarım herşey herşey rezaletti,Dağlık bir bölgeyi köy korucularından en iyi kim bilebilir ki? Yine onlar buldular,Boşuna dememiş Ata'mız "Köylü milletin efendisidir" diye..

Yardım feryadı eden o muhabir İsmail Güneş'e çok acıdım,sanırım 2 kişi kurtulmuşlardı Erhan beyle,kurtarılacaklarını bekleyerek öldüler,ne acı birşey..

Allah Rahmet eylesin,Mekanları cennet olsun hepsinin.. Şiir de çok hüzünlendirdi beni..

:(

Bulan ekibinde hayati tehlikesi varmıs haber alınamıyormus yemin ediyorum gulermisin aglarmısın gibi bi durum:o

Mekanı cennet olsun demeye elim varmıyor. Yorum yok! Diğer yanında ki insanlara Allahtan rahmet,Yakınlarına başsağlığı dilerim..

Ya öyle çelişkili ifadeler var ki,haber sitelerinin bazılarında 6 cesede de ulaşıldı deniyor,bazılarında 5 cesede ulaşıldı Yazıcıoğlu yok diyor bu nasıl habercilik anlayışıdır yarabbim? Kaç saat geçti enkazın bulunmasından hala net bi sayı veremediler..:mad:

Bu saaten sonra bulunmalarının bir anlamı yok :o

Allah rahmet eylesin

Yahu ekiptemi kayboldu :S:S Allah yarabii ne kadar aciz bir ülkeyiz :S:S

Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü! 4 cesede ulaşıldı, 2 kişi aranıyor

İnşallah kurtulurlar...

İnşallah bir mucize olmuştur, bir mağaraya sığınmaları gibi.

Ama zor bence bu ihtimal.

Skorsky zorunlu iniş yaptı

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazına ulaşmaya çalışan skorsky tipi helikopter zorunlu iniş yaptı. Pilotların sağlık durumu iyi.

KAHRAMANMARAŞ - Kızılöz'den kalkan skorsky tipi askeri helikopter, kötü hava şartları nedeniyle enkazın bulunduğu bölgeye giderken zorunlu iniş yaparak, kara saplandı.

Helikopterde bulunan iki pilotun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mucize olabilir mi?

Düşen BBP helikopteriyle ilgili Cemil Çiçek bir açıklama yaptı. Yetkililerin verdiği son bilgiye göre düşen BBP helikopterinde 4 cesede ulaşıldı.

Ancak BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu aralarında yok. Helikopterin etrafında yapılan aramalarda da Yazıcıoğlu’nun bulunamaması akıllara "mucize olabilir" umudunu getiriyor.

Yazıcıoğlu’nun hava şartlarına direnerek bir mağara ya da kovuk içine sığınarak yaşam savaşı vermiş ve hatta hala daha veriyor olma ihtimali var. Az sonra kazaya ilişkin yapılacak resmi açıklamada Yazıcıoğlu’na hala ulaşılamadığı bilgisi yetkili ağızlarca teyit edilecek.

Muhabirin telefon konuşmasında "bi dk bi dk bu adam kim ya?" cümlesini hepiniz biliyorsunuzdur. acaba kaçırılmışmı diyorum ben.

Zaten 3000 kişilik ekbin 3 günde bulamadığını 17 kişilik ekibin yarım saatte bulmasıda beni düşündüren olaylardan birtanesi.

Muhabirin telefon konuşmasında "bi dk bi dk bu adam kim ya?" cümlesini hepiniz biliyorsunuzdur. acaba kaçırılmışmı diyorum ben.

Zaten 3000 kişilik ekbin 3 günde bulamadığını 17 kişilik ekibin yarım saatte bulmasıda beni düşündüren olaylardan birtanesi.

İlginç.

Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü! 6 Ceset Bulundu !

Allah rahmet eylesin..

Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü! 6 Ceset Bulundu !

Allah rahmet eylesin.

Geri
Üst Alt