Yazıklar Olsun

Kazaninca one touch football win diye konu acilirsa, kaybedince de boyle konular acilir.

Hic katilmiyorum Hamza hoca hakkinda soylediklerine bu arada, elinde sihirli degnek yok.

Eboue'yi Hamza hocamı kadro dışı bıraktı ? Tarık'ı keyfinden mi oynatıyor ? Drogba var da Hamza hoca mı oynatmıyor ? Son 2 sezon yaptığı transferle ve getirdiği hocalarla bu takımı bitiren isim Aysal'dır. NET.

Hamza ya bişey dediğim yok. Çapı belli... Mancini den Hamzaya düşürenlere kızıyorum.

Iki maç kazandık başlıklar yoktu. Şimdi olumsuz bir sonuç ile bir üstün zeka dayanamadı tabii ki :D.

yasakli-gazi-kullaniyorlar-1788492.Jpeg

Hamza hoca haric katiliyorum. Adamin daha ilk CL maci, ve toplamda takim ile 3.maci. Su an en sucsuz kisi o dur camiada.

konuyu acan arkadas ebouenin kadro disi kalmasindan mancinin etkisi oldugunu düsündümü hic acaba ?!
hamza hocadan ne istiyor birde . adam ölüyü dirilti resmen futbol anlaminda az cok .
skor 3-0 olunca hemen hucum tabiki.

Anlatamamışım heralde. Hamza ya lafım yok. Mancini yi gönderen adama kızıyorum. Bu kadar büyük düşüşe kızıyorum....Hamza dediğin kebabçı çakması. Kendisi geçmedi takımın başına.

Başlığı görünce içerik Aysal ile ilgili sandım girdim konuya ama hayal kırıklığı oldu.

Anlatamamışım heralde. Hamza ya lafım yok. Mancini yi gönderen adama kızıyorum. Bu kadar büyük düşüşe kızıyorum....Hamza dediğin kebabçı çakması. Kendisi geçmedi takımın başına.

mancini hocami sence simdi ?!
hm ok. saygi duymak gerekir bu düsüncene. interi takip et sen. en son udinese macini canli izlemisdim... adamlarin kendi sahasinda udeinese gibi mahale takimina karsi tek sutlari vardi oda gol olmusdu zaten. 2-1 yenildiler sonra.
cok kötü hoca bence. iyi menajer ola bilir, büyüük star yildizlari idare etme konusunda , ama kötü hoca

Başka konular da bekliyoruz..Örneğin yiyoruz yiyoruz kilo almıyoruz aferin çocuklar olabilir

mancini hocami sence simdi ?!
hm ok. saygi duymak gerekir bu düsüncene. interi takip et sen. en son udinese macini canli izlemisdim... adamlarin kendi sahasinda udeinese gibi mahale takimina karsi tek sutlari vardi oda gol olmusdu zaten. 2-1 yenildiler sonra.
cok kötü hoca bence. iyi menajer ola bilir, büyüük star yildizlari idare etme konusunda , ama kötü hoca

Sence kötü hoca olabilir. Ama dünya çapında adam, varlığı bile rakipleri korkutur. CL de aldığı maçlar yeter. Türkiye yi henüz tanımışken, gönderildi. Kalsa bu sene takım çok daha iyi olurdu.

Hamza ile mukayese bile edilemez. GS şu anda dip yapmış durumda.

yazıklar olsun diye yazılır-yazıklar olsun diye okunur.

mourhino bügün bizim td olsa sonuc farkli mi olur saniyorsunuz takimin kalitesi bu

Hamza hoca ve yeni yönetim mi bunun sorumlusu peki? Yine o dünya çapındaki adamları getiren kişi sayesinde bu haldeyiz

Geri
Üst Alt