Yazıklar Olsun

şimdi konuşman kolay tabi

prandelli hakkında bile olumsuz konusmadım, hamza icin neden konusayım ??

iki yıldan beri kadronun ne kadar vasat oldugunu dile getiriyorum, bu kadroya hocalar ne yapsın ??

birileri gibi skor taraftarı degilim, gercekleri cok sükür görüyoruz.

bu kadronun sampiyon olması mucizedir, bunu gerceklestirende bir sekil hamza.

adamı tak diye kovamassın. transfer bütcesi verilirse neler yapacagını görmemiz lazım. belki nokta transferler yaptıracak ?? bekleyelim ve görelim.

lig ve türkiye kupası önemli değil,adamsa Cl'yi alsın da görek diye bir konu bekliyorum.

Eski konu olduğunu düşünerek yazmanızı istirham edeceğim.

Mancini, Drogba, Sneijder, Eboue gibi dünya çapında isimlerle, tam bir Avrupa takımı olma yolunda giderken birden Hamza Hamzaoğlu nun eline kaldık. Türk olmayan takımları yenme hedefi gitti, yerine annemizin liginde, onunla bununla, ne olursa olsun şampiyon olma derdindeyiz. Hamza kimmiş ? Fener 'in İsmailine mi özeniyoruz ? Yazıklar olsun.

Eboue nedensiz kadro dışıyken, Tarık Çamdal başrolde.

İte köpeğe malzeme olduk.
Bumudur hortlatılan konu ,
adam ne demiş ki içeriğine %100 katılmasamda genel fikirde son derece haklı
bende ekliyorum ki Galatasaraylıyım diyen herkes silkinsin bir kendine gelsin FENERLİLEŞİYORUZ

Hamza Hamzaoglu bittik gs'yle transfer yapmadan 2 kupa kaldirdiysa 4 yildiz takdiriysa ve bu kadar sert elestiriliyorsa , Allahtan 4 yildiz ve 2 kupa almis yoksa evini yakarlardi Hamza hoca . ne kadar nankor insanlar varya

Bumudur hortlatılan konu ,
adam ne demiş ki içeriğine %100 katılmasamda genel fikirde son derece haklı
bende ekliyorum ki Galatasaraylıyım diyen herkes silkinsin bir kendine gelsin FENERLİLEŞİYORUZ

Tamam takımda vizyon düşüşünü anlatmaya çalışıyor doğru da, Zaten Cl den elenmişiz o tarihte Arsenal e yenildiğimiz gün bu konunun açılmış olması mantıklı mı hocam? İlk fırsatta ben demiştim diyebilmek için . Zamanlama manidar yani problem orada. Yoksa kimse Hamzaoğlu nu Ancelotti falan ilan etmedi. Ama 2. maçında hocaya saydırmak saygısızlıktır.

Teoman Eraslan ana fikir Hamza değil O'na dönükte bir eleştiri yok ortada .

Ana fikirle ilgili kimsenin sorunu olduğunu düşünmüyorum samimiyetle söyleyebilirim en azından benim yok. Keşke eleştiri olsaydı Hamza Hoca'ya. Hamza kimmiş sözü bana göre eleştiri değil hakarettir. Aynı 'kebabçı çakması' söz öbeğinde olduğu gibi.

Hamza Hamzaoğlu kimse CL'de bizi finale çıkarır diye mi bekliyordu ki konu sahibi haklı olsun.

Sezon ortasında gelecek yılın planlamasını da yapamayacağından dolayı getireceğin adam günü kurtaran sana kupa getirebilecek kişi olacaktı oldu da. Bu yüzden kişi haksız çıkmıştır.

Şimdi hedeflerine göre yapılanırsın istersen tecrübeli hoca getirir tekrar Avrupa hedefiyle yapılanırsın. Bu konu bugün açılmış olsa daha haklı olur çünkü yeni sezon planlaması bugünden itibaren yapılabilir ama o gün haksız eleştirmiş.

Adamın açtığı başlık konusu içeriğinin haklılığı bir kez daha kanıtlandı galiba !

Geri
Üst Alt