Yazıklar Olsun

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Resmen yIkIldIm arkadas..

Bastan kaybetsek gram üzülmezdim, sezon devam ediyor derdim.

Ama 0-2 dan sunlara 2-2'yi verip havaya sokuyorsan söyleyecek sözüm yok, yaziklar olsun ulan..

Resmen yIkIldIm arkadas..

Bastan kaybetsek gram üzülmezdim, sezon devam ediyor derdim.

Ama 0-2 dan sunlara 2-2'yi verip havaya sokuyorsan söyleyecek sözüm yok, yaziklar olsun ulan..

Adamına teşekkür edebilirsin.

270px-Aur%C3%A9lien_Chedjou_%28Galatasaray%29.jpg

Bu ne ulan forumun en kolpaçino adamının düşüncelerine konu mu açılıyor

Evet golde s.cti ama ben takimin ikinci yari pasifligine daha cok üzüldüm. Golleri gectim, bile bile resmen baski yedirtti takim. Ne kadar dayanabilecegini saniyordu takim?

Hemen boku takıma at. Baskı var gibiydi ama pozisyon vermiyorduk. Atiba'nın çaprazdan vurduğu dışında.Sonuçta deplasmanda 2-0 öndesin, rakip BJK o kadar baskı olacak tabi 2. yarı. Takıma ihanet eden, arkadaşlarının emeğini çalan Chedjou yüzünden gitti 2 puan başka bir şey aramaya gerek yok.

Golde değil bu arada gollerde sıçtı.

Hoca takımı süper hazırlamış daha ligin başı herkes silahları indirsin ama chedju josue gibilerin affı yok

Bu takım şampiyon olacak beyler!
Hiç ama hiç üzülmeyin aksine sevinin yensek 3 puan önde olacaktık ve hatalarımızdan ders çıkarmayacaktık..
Boşverin takım daha ciddi olmayı öğrenecek..
Sıkıntı yok iyi takım olduk..

Bazi beraberlikler vardir maglubiyet gibidir, bazi beraberlikler vardir galibiyet tadi verir. Besiktas galibiyet gibi bir beraberlik kazandi, Galatasaray´in cok rahat ve sakin bir sekilde götürdügü maci, farka gidebilecek derken, beraberlige getirdi rakibini komple bir yari kitleyerek.

Biz ise tam cosarken, taraftar havaya girmisken, takim coskuyu almisken, mental acidan bir maglubiyet yasadik.

Geri
Üst Alt