Yazılım İşinden Anlayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var

Fatih Işık

Fernando Francisco Reges
PwGr5m.jpg

KV5iMP.jpg

merhaba arkadaşlar. aracımda android auto altında carstream(youtube auto) programı kullanıyordum . bu uygulama araç göğsündeki ekranda usb ile bağladığınız telefon üzerinden çevrimiçi veya çevrimdışı video oynatmanıza izin veriyor. videoları ister net bağlantısı ile youtube üzerinden isterse telefondaki sd kart veya telefon hafızası üzerinden offline oynatabiliyordunuz. ancak google bu uygulamayı banladı .ilk etapta bazıları apk editör ( apk düzenleyici(tam sürüm)) veya app cloner gibi uygulamalarla carstream uygulamasının paket adını ve ismini değiştirerek çözmeyi başardı ancak şimdi o da işe yaramıyor. işin enteresan tarafı nette birkaç gündür araştırıyorum bu konuyu . bende çalışıyor diyenlerin yüklediği android auto , carstream , google play hizmetleri gibi programların birebir versiyonlarını da yüklememe rağmen bende çalışmıyor. benim gibi birçok insanda da çalışmıyor. program tamamen yasal ve hintli bir arkadaş programı yazmış. altta da onun sitesini vereyim . sitesinde engeli kaldırma ile alakalı videolarda yaptıklarını yaptım bende olmadı artık olmuyor. sitede yorumlar kısmında çözümle alakalı bazı yöntemler verilmiş ama anlayamadım . yardım edecek arkadaşa minnet duyarım .

CarStream (previously YoutubeAuto) for Android Auto APK download and setup

Yazilimci ne yapacak onu anlamadim ben ?

Sifirdan programi mi yazdiracaksin gunun sonunda ? :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apk Editor veya Apk cloner ile ilgili sorunu var yanlış anlamadıysam.

Güncel Versionu github profilinde mevcut oluyor onuda denedin mi?

Apk Editor veya Apk cloner ile ilgili sorunu var yanlış anlamadıysam.

Güncel Versionu github profilinde mevcut oluyor onuda denedin mi?
bahsettiğin uygulamalarla yapılan düzenlemelerde önceden çalışma imkanı vardı ama google o yöntemlere de kısıtlama koydu :(

bahsettiğin uygulamalarla yapılan düzenlemelerde önceden çalışma imkanı vardı ama google o yöntemlere de kısıtlama koydu :(

Eski google play servicelerinde çalışıyormuş

12.2 update yamasını silmen gerekiyormuş.Güncelleştirmeleri kapatmanın bir yolunu bulman gerekiyormuş ya da sürekli bu adımı yapacakmışsın

Birisi de
  • Google service 12.2.21_(448-188803320) AA 2.9 and CS 1.8.3
bu versiyonda çalıştığını yazmış bir dene istersen

Eski google play servicelerinde çalışıyormuş

12.2 update yamasını silmen gerekiyormuş.Güncelleştirmeleri kapatmanın bir yolunu bulman gerekiyormuş ya da sürekli bu adımı yapacakmışsın

Birisi de
  • Google service 12.2.21_(448-188803320) AA 2.9 and CS 1.8.3
bu versiyonda çalıştığını yazmış bir dene istersen
Olsa bile bir iki gün işe yarıyor sadece.
Cihazın otomatik güncel Google Service Update yapıyor. Online olduğu içinde Programm ile bunu engellemenin zor olduğunu belirtmek gerekir.

Kerneli değiştirmek gerekir büyük ihtimalle de bununla kim uğraşacak

Bendede Android Auto var ve bende yüklemiştim, ama çoktan kullanmadım. Yarın bir deneyeceğim arabada, ama o AppEditor ile falan bendede çalışmadı haberin olsun

Geri
Üst Alt