Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Discrete Mathematics diye bi ders var.
olmaz olsun oyle ders
50le zar zor gectim
olmaz olsun oyle ders
50le zar zor gectim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok değil aslında.. Sanayisi gelişmiş bir şehirde sıradan örnekler. Sadece, dil olsun - kullanılan programlar olsun kendilerini geliştirmiş ve şansları yaver gitmiş insanlar. Yılda devletin projeler ve üretim için yaptığı yardımlar bile başlı başına bir sektör. Aslında alt mesajımda demek istediğim daha açık.
Eklemeyi unutmuşum; zaten Dhmi - Tcdd filan kpss ile alım yapar. Maaşları sabit.
Discrete Mathematics diye bi ders var.
olmaz olsun oyle ders
50le zar zor gectim
Matemagiin alayini. Discrete, analysis, algebra ... hepsi ayni zikim.
Matemagiin alayini. Discrete, analysis, algebra ... hepsi ayni .
yok yav matematik olsa gam yemezdim.
if p then q , truth tablelar boolean vs vs logic, theory olaylari vardi
kafam baya karistiydi lanet ettim![]()
Orasi zaten öyle. Su kanitlama olayi cok kötü bir sey. Ögrenmesi de cok zor, cünkü recetesi yok. Yapa yapa ya ögrendin ya öylece kaldin.
(Truth Table'lar yine kolay ama, en sevimlisi digerlerine göre)
Insaati bitiren adamin 5000 dolar almasi mesela cok utopik. Yuzde 3 ihtimal falandir.
$
Hadi ya diyecegim de ayip olacak simdi neyse.
$
Dolar mı? Türkiye'de dolarla almıyoruz maaşları. Ama Rusya'da 3500 dolar başlangıç olarak. Hayır sanki bir şey ispatlama amacım var. Ben olan şeyleri yazdım; kpss ile girilen bir yerin maaşına bildiğin halde "düşük ihtimal" demek de çok garip o zaman..
Bizde bir söz vardır "nerde içtiysen orada devril" diye. Ben arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum, senin maaşın o kadar değilse bu benim suçum mu; git patronuna atarlan..
Olum sen neyin mantigindasin ben onu anlamiyorum kendi kendine ucuz laf atma bir sey ispat etme cabalari.
2500 dolar civari alir cogu kisi ki bu adamlar Itu mezunlaridir 3500 spesifik adamlara spesifik islere verilir.
Merak etme piyasaya senden cok hakimimdir senin verdigin ornekler genelde iyi ornekler ve cok cok kotu orneklerin sayisi daha fazla.
Bir bok biliyorum havasinda dolasip bir boktan haberin yok klasik olarak.
$
Terbiyesizlik yapma birader. Okuduğunu anlamaktan acizsin. Dolar yok ortada TL TL! Bir tek Rusya dolar! Tamam alıntı yapma sensin, patronsun hadi, uzatmaya gerek yok!
Terbiyesizlik?
Senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarin yaptigi terbiyesizlik. Ya da kendini bir bok sanip sov yapmaya calismalar.
Su tavirlar da cocukca zaten.
$
Gece gece bir şey mi içtin? 2500 dolar kaç TL yapıyor? Yazılanları oku bir daha istersen çünkü benim söylediklerimin aynısını dolar olarak söyledin. Yani ben bir b*k bilmiyorsam sen de bilmiyorsun.. Komik ya vallaTribe bak
![]()

O dedigine sonradan bir sey demedim zaten yanlis anladigimi farkettim ben genel tavrini elestirdim.
$