Yedi Numara

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Sihirli Annem'in konusu olduğu forumda Yedi Numara'nın olmaması GSC'nin ayıbıdır.

Armağan, Rüya, Ayten, Cansu, Recep, Haydar, Sabit, Vahit, Zeliha'nın olduğu dairede hepimiz yaşamak istemişizdir diziyi izlerken. Dizide yoksulluk vardı, fakirlik vardı. Şimdiki dizilerde var olan yalılar, yatlar olmamasına rağmen izleniyor ve o ortama imreniliyordu.

Of ya Tahir Mahir çık artık şu 90'lar ve 2000'lerin başından ya, millet Marsa adam indirmeyi düşünüyor. Biz Sihirli Annem'in konusunun olup olmamasını tartışıyoruz. Vizyonunu öpeyim. :(

Of ya Tahir Mahir çık artık şu 90'lar ve 2000'lerin başından ya, millet Marsa adam indirmeyi düşünüyor. Biz Sihirli Annem'in konusunun olup olmamasını tartışıyoruz. Vizyonunu öpeyim. :(

Özlüyorum be ağabey. Biz senin gibi 21. Yy teknolojisinin içerisinde yaşamıyoruz. Hala bazen elektrikler kesiliyor :/

Bunun bir kaç sene önce çakmasını yaptılar ve izleyenler vardı, adını hatırlamıyorum. Orçun diye bir karakter vardı OrÇo diyorlardı malum küfür manasında.

Velhasılıkelam her şeyin güzeli bize denk geldi sanırım.

Bunun bir kaç sene önce çakmasını yaptılar ve izleyenler vardı, adını hatırlamıyorum. Orçun diye bir karakter vardı OrÇo diyorlardı malum küfür manasında.

Velhasılıkelam her şeyin güzeli bize denk geldi sanırım.

o bildiğin lise ergen dizisiydi. 7 numara yakışıklı erkek güzel kız kavramını hiçe sayan nadir yapımlardandır.. . Hayat bilgisi lise defterinin komiklik yapmaya çalışanı gibiydi..

o bildiğin lise ergen dizisiydi. 7 numara yakışıklı erkek güzel kız kavramını hiçe sayan nadir yapımlardandır.. . Hayat bilgisi lise defterinin komiklik yapmaya çalışanı gibiydi..

Hayat Bilgisi iyiydi. Bence okul dizileri içerisinde ilk üçe girebilecek kalitedir.

Bu da mı ahlak bozan yapımlardan? Öyleyse izleyelim bakalım.

Geri
Üst Alt