Yedirmeyiz!

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Bursa maçında geri adım atarken hakeme çarptı diye kart gördü son maçtada ortada temas dahi yokken hakem faul çaldı birde kart gördü fenerasyon talimat vermiş heralde tetikçilerine allahın belası demirören in melo hakkındaki sözlerinide hatırlarsak eğer oyunun farkına varırız ama şu unutulmasın ki biz meloyu ne siyasi otoritelere ne çapulcu idarecilere nede adi fenerli isim vermicem onun arkasındaki tayfasına yedirmeyiz! FELİPE MELO'NUN ASKERLERİYİZ!

Hesap Makinesi

biz yedirmeyiz ama tff yemekten bikmadi!!!onlar her pozisiyonda yemeyi seviyorlar!!!

anlaşıldı istinyeyi zorla başlarına yıktıracaklar.

yiyorsa ceza versinler o tüpçünün gazını alırız.

Yanlışlıkla hesap mı açtın yoksa ceza alınca ondan mı giriyorsun kardeş

Şuan o hesap cezamı aldı bilmiyorum ama bi kusur işlediysek burdada ceza alabiliriz sıkıntı yok yalan söylücek değilim kardeş

Hesap Makinesi

Melo sadece Emre geçirmemiş anlaşılan giren sadece Emreye girmemiş başkalarına da girmiş işin ilginç tarafı hala çıkmamış

(mecazi anlamda dili kastediyorum ceza vermeyin sakın :) )

Bursa maçında geri adım atarken hakeme çarptı diye kart gördü son maçtada ortada temas dahi yokken hakem faul çaldı birde kart gördü fenerasyon talimat vermiş heralde tetikçilerine allahın belası demirören in melo hakkındaki sözlerinide hatırlarsak eğer oyunun farkına varırız ama şu unutulmasın ki biz meloyu ne siyasi otoritelere ne çapulcu idarecilere nede adi fenerli isim vermicem onun arkasındaki tayfasına yedirmeyiz! FELİPE MELO'NUN ASKERLERİYİZ!

Hesap Makinesi

Oooo gerçek hesabına dönebilmişsin tatlımm

Al işte pfdk ya sevk ediyolarmış meloyu bişey biliyoruz da söylüyoruz

Hesap Makinesi

Son 3 senedir galatasaray'ı göstere göstere yiyorlar, taraftarda tık yok. Konu melo olunca mı harekete geçecek? Anca meyil kampanyası düzenlenip, 10 kişiyle federasyona yürünür. Ha bir de bu konutivitır da tirend topaç yapılıp, vatan kurtarılır. :asd:

Geri
Üst Alt