GSC Scout # Yeimar Gómez Andrade

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
1577298635600.webp

# YEIMAR PASTOR GÓMEZ ANDRADE

Mevki: Stoper
Milliyet: Kolombiya
Boy: 1.88 cm
Kulüp: Club Atlético Unión (Arjantin)
Değeri: 2,5 m Euro

Arjantin Ligi'nde oynanan 16 maçın 14'ünde (tamamı 90 dakika) görev yapmış, azman bir stoper kardeşimiz. Kulübü 16 maçta sadece 20 gol yemiş. Atletik, hamleli, dikine oynayan bir defans oyuncusu. Ayrıca ileri çıkıp gol de atabiliyor. Takımda Güney Amerikalı oyuncuların çokluğuyla çabuk adapte olacaktır. Bence denenebilir bir risk. Marcao'dan kötü çıkmaz en azından.

Çakma zenciye benziyor. Ayakkabı boyası sürmüş gibi yüzüne

@Enes Dalmış reis sen bu oyuncuyu bir kac gun once onermistin oyle degil mi?
Hayvan gibi güçlüdür kendisi ve rakibine çok sıkı markaj yapar boğar resmen rakibini 1.87 boyu olmasına rağmen 92 kilo adam ve dışarıdan gördüğümüz kadarıyla yağlı filan değil

yeimar-gomez-andrade-of-union-fights-for-the-ball-with-sebastian-of-picture-id1128314474

Tabii öyle çok sıkı takip ettiğim bir adam değil defansta Marcao gibi saçma hatalar yapar mı Serdar gibi her pozisyon sonrası sakatlık yaşar mı Ozan gibi çok sık penaltı yaptırıyor mu ? bu tip detayları bilemem ben sadece gördüğüm kadarıyla söyledim

Tabi paramız olursa Dedryck Boyata gibi tartışmasız kusurları olmayan bir adam alalım stopere ama Luyindama iyileşene kadar belki iyileştikten sonra onunla birlikte oynayabilecek bir adam aradığımız için bu kara oğlanı denemekte fayda var diye düşünüyorum

Sırf top kapma becerisi fizik gücü ve agresifliği bile STSL'de her türlü iş görür

Hayvan gibi güçlüdür kendisi ve rakibine çok sıkı markaj yapar boğar resmen rakibini 1.87 boyu olmasına rağmen 92 kilo adam ve dışarıdan gördüğümüz kadarıyla yağlı filan değil

yeimar-gomez-andrade-of-union-fights-for-the-ball-with-sebastian-of-picture-id1128314474

Tabii öyle çok sıkı takip ettiğim bir adam değil defansta Marcao gibi saçma hatalar yapar mı Serdar gibi her pozisyon sonrası sakatlık yaşar mı Ozan gibi çok sık penaltı yaptırıyor mu ? bu tip detayları bilemem ben sadece gördüğüm kadarıyla söyledim

Tabi paramız olursa Dedryck Boyata gibi tartışmasız kusurları olmayan bir adam alalım stopere ama Luyindama iyileşene kadar belki iyileştikten sonra onunla birlikte oynayabilecek bir adam aradığımız için bu kara oğlanı denemekte fayda var diye düşünüyorum

Sırf top kapma becerisi fizik gücü ve agresifliği bile STSL'de her türlü iş görür
Bacak kaslarını @Onur Bakır görmesin

Bu boyata dedigin topcu yillarca city lisansiyla boş boş yaşadı simdi kaliteli bi oyuncuya dönüştü. Bunlari boyle alip kullanamiyoruz ki biz keşke yapabilsek

Hem Zenci Santafor hemde Kolumbiyalı Santrafor HA

tapatalk_1563403097870.gif

Geri
Üst Alt