Yekta Bursaspor Yolcusu mu?

Cevap: Yekta Bursaspor Yolcusu mu?

Anlaşılır gibi değil çoğu yorum tamamen Terim karşıtlığı ile ilgili.Ego diye diye herkes kendi egosunu şişiriyor.Rijkaard dan Skibbeye Kalli ye Hagi ye kadar kimseyi beğenmediniz hepsinin başı yendi şimdi ise asılsız dedikodular ile daha lig başlamadan Hocaya laf atıyorsunuz.

En iyi siz biliyorsunuz beyler bu futbolu en iyi teknik taktik zeka sizde tamamdır.

Terim'in antrenörlügünü tartisan yok.

Terim'in antrenörlügünü tartisan yok.

Azsonra bir tane youtube manyağı gelecek hocanın orada 2 videosunu izleyen "hoca gazdan başka bişey vermyo yhaa XD" diyince dediklerimi daha iyi anlıyacaksın Arda

Rijkaard sebepsiz futbolcu gönderirken "egolu, artist, leş hoca"

Terim sebepsiz futbolcu gönderirken "Fatih hoca işini bilir, ondan daha mı iyi bileceksiniz, bir bildiği vardır."

İyiymiş.

Anlaşılır gibi değil çoğu yorum tamamen Terim karşıtlığı ile ilgili.Ego diye diye herkes kendi egosunu şişiriyor.Rijkaard dan Skibbeye Kalli ye Hagi ye kadar kimseyi beğenmediniz hepsinin başı yendi şimdi ise asılsız dedikodular ile daha lig başlamadan Hocaya laf atıyorsunuz.

En iyi siz biliyorsunuz beyler bu futbolu en iyi teknik taktik zeka sizde tamamdır.

Ne alakaysa. Bu forumda terimi öven yücelten bin tane mesaj atılmışsa eleştiren 50 tane mesaj atılmıştır. Bir kişi mutlak doğru ya da mutlak yanlış olamaz hataları da olacaktır. Terime kimse laf söylemiyor sonuna kadar destekliyorum kendi adıma ama olur da yektayı satarsa bence yanlış karar. bu kadar basit bunun terim düşmanlığıyla ne ilgisi var

bence kesinlikle gönderilmemeli.. yekta gibi kaliteli ve yerli bir orta saha oyuncusu nasıl gönderilir anlamıyorum ayhan sadece fatih terim torpillisi olarak kalırken bu geçen sene transfer olmuş bi adamı harcamaları çok saçma hele bi de sercan için harcanıyosa daha da saçma olmuş zaten transfer yapamazken üstüne bir de adam göndermenin hiçbir mantığı yok..

Azsonra bir tane youtube manyağı gelecek hocanın orada 2 videosunu izleyen "hoca gazdan başka bişey vermyo yhaa XD" diyince dediklerimi daha iyi anlıyacaksın Arda

Demek istedigini anliyorum zaten ama konu Fatih Terim oluncu cogu kisi hoca ile ilgili yorum yazmadan önce birkac defa dusunur yanlis birsey yazmamak icin.

Ne alakaysa. Bu forumda terimi öven yücelten bin tane mesaj atılmışsa eleştiren 50 tane mesaj atılmıştır. Bir kişi mutlak doğru ya da mutlak yanlış olamaz mutlaka hataları da olabilir. Terime kimse laf söylemiyor sonuna kadar destekliyorum kendi adıma ama olur da yektayı satarsa bence yanlış karar. bu kadar basit bunun terim düşmanlığıyla ne ilgisi var

Kendi yorumların üstünden gidersen böyle bir cevap verirsin genelini okursan demeye çalıştığımı anlarsın.Yahu anlatmak istediğim şey şu hoca egosundan yolladı onu bunu diyorlar yav bu ego nedir arkadaş oyuncu yollayınca şişyor ve ne alaksı var transferle bunu anlamıyorum.Adama sevmeyen ya egocu diyor ya gazcı şu değerlerimize bir sahip çıkmıyoruz herkese bunu yaptık neredeyse bunu sindiremiyorum

Gol sıkıntısı çekmemizin sebebi bence stoperlerden kaynaklanıyor yoksa hücum oyuncularımız gayet yeterli bence.Arkadaşlar 3 lü ortasaha oynamak istiyorsanız stoperlerinizin hızlı olması gerekiyor ki onları ortasahaya yakın konumlandırıp alanı daraltabilesiniz. Fakat bizdeki gibi ağır stoperlerle oynarsanız ya arkaya atılan her top pozisyon olur (örn.olympiakos macı) ya da bu stoperler geri kaçar ve ortadaki üçlünün anası ağlar bu durumda bunlarda stoperlerin arasına saklanır ve asla hücüm yapamazsınız. Demek istediğim bizim stoperlerimiz ağır olduğuna göre asla 3 lü ortasaha oynayamayız. Bu durumda kanat oyuncularımızı biraz daha koşan ve geriye yardım eden oyunculardan seçmek zorundayız. Yekta bu anlamda elimizdeki en iyi oyuncu.

Kendi yorumların üstünden gidersen böyle bir cevap verirsin genelini okursan demeye çalıştığımı anlarsın.Yahu anlatmak istediğim şey şu hoca egosundan yolladı onu bunu diyorlar yav bu ego nedir arkadaş oyuncu yollayınca şişyor ve ne alaksı var transferle bunu anlamıyorum.Adama sevmeyen ya egocu diyor ya gazcı şu değerlerimize bir sahip çıkmıyoruz herkese bunu yaptık neredeyse bunu sindiremiyorum

Degerlere sahip cikma konusunda yuzde yuz hak veriyorum.

yekta neden gönderilir arkadaş adam galatasarayda selçuktan sonra en yetenekli türk çok seviliyor yaşı 19 mu kiralıyorsunuz ayıptır ya

ya beyler boşuna bu kadar sayfa konuşmuşsunuz,

adam resmen dalga geçiyor :)

Etmediğim küfür kalmadı nasıl bir iştir bu ya

Yahu Yekta 'yı yollamanın başka bir açıklaması varsa buyur yap bana göre Hagi döneminden kalan bütün futbolcuları gönderiyor. FT sever böyle şeyleri. Değere sahip çıkmak yada taktiksel bilgisine bir laf eden yok. Bu haber doğru da olmayabilir. Ama benim FT hakkındaki görüşüm bu.

Onun dışında severim FT 'yi. Bütün huylarını sevmek zorunda değiliz Osman.

Neyse insallah yalan haberdir deyip ben cekileyim.

Çok büyük hata olur. Hatayı geçtim saçmalık olur.

Zaten yedek yerlimiz yok böyle bir salaklık kabul edilemez, umarım doğru değildir.

Arkadaşlar bursasporlular yekta transferini konuşmaya başladı. Tabi biz inanmıyoruz. Çünkü yönetim bu kadar basit bir hata yapacağını sanmıyoruz.

Ayhan,Aydın dururken Yekta giderse:sopa:

Arkadaş bu adamlar demirbaş mı anlamadım herkes gidiyor bunlar kalıyor! Fatih hocanın gözdeleri!

Yahu Yekta 'yı yollamanın başka bir açıklaması varsa buyur yap bana göre Hagi döneminden kalan bütün futbolcuları gönderiyor. FT sever böyle şeyleri. Değere sahip çıkmak yada taktiksel bilgisine bir laf eden yok. Bu haber doğru da olmayabilir. Ama benim FT hakkındaki görüşüm bu.

Onun dışında severim FT 'yi. Bütün huylarını sevmek zorunda değiliz Osman.

Haklısn Refik.Ama şunu bil genel yorumlara konuşuyordum orada herkese bir şey vardı hepsi sana değil yanlış anladın kusra bakma :)

Geri
Üst Alt