GSC Haber Yekta Kurtuluş: ''Arsenal'i yeneceğiz''

Hakan Uslu

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
fft104mm2041799.jpg

Tecrübeli futbolcumuz Yekta Kurtuluş, Salı günü deplasmanda karşılaşacağımız Arsenal maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da!

Ben de diyorum ki; "nasıl yeneceksin abi?" Bu demeçleri neden veriyorsunuz? Neye istinaden veriyorsunuz? Yönetim camiaya umut pompalamanızı mı istiyor? Yani Arsenal 'in hangi zaafını gördünüz ve bizim hangi silahımızla bunu değerlendireceğimizi düşündünüz? Diyelim ki maç içinde öne geçtik, Sivas 'tan 20 dakikada baskı yiyen ve pozisyon veren takım Arsenal 'e mi direnecek?

Geçiniz.

Ben futbolcumuzun böylesi mesnetsiz açıklamalar yapmasına karşıyım. İstediğimiz kadar Galatasaray forması her maçı kazanmaya oynar diyelim, futbolun gerçeklerine sırt çeviremeyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dengimiz bir takım olsa Arsenal hadi tepki doğurur diyecem bu açıklamalar da, dengimiz üstü bir takım olduğu için iyi bu tarz konuşmaları.
Gözümüzde çok büyütüyoruz bazı şeyleri, tamam maç başlamadan rakip takım daha güçlü, daha şanslı gibi gözüküyo ama Avrupa'da ne olacak hiç belli olmaz.
%51 - %49 diyorum. :)

Güvenin. Kaybedecek bişeyimiz yok. :)

"Öylesine gidiyoruz, tokatlanip dönecegiz" mi deseydi?

Bence de kazanacagiz

Yekta olayı çözmüş. Takıma gaz vermek iyidir şu sıralar.

I am the one who knocks!

Galatasaray maça iyi konsantre olursa doğru kadro çıkar akıllı oynarsa herşey olabilir Arsenal her zaman tehlikelidir ama defansları çok kötü.

adam gibi yürekli oynayın yenilseniz de alkışlarız.
chelsea maçındaki gibi oynarsanız tüü suratınıza.

adam gibi yürekli oynayın yenilseniz de alkışlarız.
chelsea maçındaki gibi oynarsanız tüü suratınıza.

Kedicik ne diyor maç ile ilgili ?
Ii yem.koy..birisi arsenal ötekisi GS temsili...hangisini sececek bakalim.

* LG G2 Tapatalk *

Yenebiliriz tabi de, bu form durumu ve devam eden arayışlar ile zor biraz.

Arsenal topu hızlı çeviren, tempolu ama futbol yeteneği çok üst düzey olmayan bir takım.

Bizim takımda Drogba sonrası özellikle bu lig için bir lider eksikliği bariz bir biçimde göze batıyor. Onu aramazsak bu maçtan da puan çıkarmak mümkün olabilir.

Son düzenleme:
Yektacım Allah aşkına önce yorum yapmayı değilde top oynamasını öğren.

GT-I9300 Tapatalk

Bundan sonra bu tür maçlardan önce "kaybedeceğiz" de Yektacığım... Bak taraftarı üzüyorsun sonra kazanacağız falan diyerek.

Son düzenleme:
Bruma ve Olcan gibi önemli hücum silahlarımız kenarda beklerken nasıl gol atacağız merak ediyorum doğrusu.

Sivas maçında olduğu gibi o müthiş sağ ayağınla yapıştırırsan mutlaka kazanırız!

Chelsea'yi de yeniyordunuz gecen sene ... sonuc kale'ye sut bile yok. Varsa yoksa bir tane.

Şuna Twitter veya hangi asosyal hesabı varsa ana avrat düz gidin Galatasarayımızdan uzaklaşsın.

"Onlara sahayı dar edeceğiz", "Aslanlar gibi oynayacağız", "Kim gelirse gelsin fark etmez"

Büyük maçlar öncesinde ki tipik çapsız Türk futbolcusu demeçleri.

Geri
Üst Alt