GSC Haber Yekta Kurtuluş: ''Arsenal'i yeneceğiz''

İnanmayan zaten bizden değildir. Kısa ve öz söylemiş ne diyecekti hayır fark yiyip gelecektik filan mi? Ama görünen o ki isteyen çok. Galatasaray yensin lakin sevmediğiniz TD yada FUTBOLCU varsa gitmesi için Galatasaray in yenilmesini isteyenlerde bizden değildir...

Konuyu açan arkadaş başakşehiri tutuyor galiba, la biz Galatasarayız. Arsenal'i yenmemiz öyle ahım şahım süpriz olmaz,kendinize gelin beyler

umarım yekta...daha önce yenmedik mi,imkansız denen şeyleri yaptık tek güvencem bu yoksa sahadaki futbolcuların rezil oyunu değil...

Hic umudum yok. Tarihi fark olmamasi icin duaciyiz. Yeteneksiz yerli topcular + yetersiz ve korkak bir hocamiz var. Cok tirsiyorum insrezil olmayiz.

Doğru taktik ve doğru oyuncularla bir beraberlik çıkarırız diye düşünüyorum.

K. Bakmayın arkadaşlar ama bazı şeyleri çok abartıyorsunuz bakın Ş. Ligini abartıyorsunuz bu tür grup maçlarında öncelik yenilmemek ve zayıf takımdanda büyük lokmayı kapmaktır yani atıyorum 6 maçta 5 beraberlik 1 galibiyet 8 puan eder ve bu 5 beraberlik sonunda grubun favorisi atıyorum Dortmund diğer takımları domine etse yani hiç malup olmazsa rahatlıkla turu atlarsın bu sebepten dolayı öncelik beraberlik olmalıdır bence. Eğer oyunu kurallara göre oynamak istiyorsak. Eğer hayır ben zevkli maç izlemek istiyorum diyorsanız geçen seneki Real Madrid maçı gibi sahaya 3-4 tane ofansif oyuncu koyarsın bol tempo yaparsın ama Türkiye liginde bu tür oyuncular ne kadar dayanır bilmiyorum tabi geçen sene 20-30 dk. dayandıktan sonra 6-0 olmuştu maç sonucu , yani şimdi önümüzde 2 seçenek var ya sıkıcı ama taktik ve sonuç odaklı bir beraberlik arada ekstra gol aramaları , yoksa açık oyun zevk veren ama attığımız kadar yiyip yada atıp veya atamadığımızdan fazla gol yemek mi karar vermemiz gereken yer burası gibi yenip yenmeme durumu ise her takımın her takımı yenme olasılığı vardır örneğin Celtic takımının %5 top oynama ile Barcelona'yı yenmesi gibi şimdi Celtic'lilere sorsak maçtan zevk aldınızmı bence almamıştır ama Barcelona karşısındaki galibiyet onları bu zevksizliğe karşı ekstra motive etmiştir. Bunlar benim fikirlerim.

Son düzenleme:
Sen önce topa vurmasını öğren de sonra onu yaparız bunu yeneriz açıklaması yap.Fenerbahçe maçında kullandığı penaltı(!) hala aklımda.Bak penaltı dedim ha o vuruşa.

Ben biraz eski kafaliyim bu konuda herhalde. Futbolcuların inanç dolu açıklamaları hoşuma gidiyor. Biz kötü takım değiliz ama önemli eksiklerimiz var bunların biri de özgüven. Buna bir de Galatasaray'in Avrupadaki farklı oyunu eklenince ben ümit beslemeden duramiyorum.

Ha diyeceksiniz Anderlecht..Aynı sey değil ama. Zayıf takımlara puan kaybedip devleri devirmek gelenek gibi bişey bizde.

-Tapatalk-

Sahaya çıktıklarında mücadele ettiklerini görelim, önemli olan bu. Kaybetseler de alkışlamasını biliriz.

Ben biraz eski kafaliyim bu konuda herhalde. Futbolcuların inanç dolu açıklamaları hoşuma gidiyor. Biz kötü takım değiliz ama önemli eksiklerimiz var bunların biri de özgüven. Buna bir de Galatasaray'in Avrupadaki farklı oyunu eklenince ben ümit beslemeden duramiyorum.

Ha diyeceksiniz Anderlecht..Aynı sey değil ama. Zayıf takımlara puan kaybedip devleri devirmek gelenek gibi bişey bizde.

-Tapatalk-
en önemli eksik özgüvende varda işin içinde ama o değil en büyük eksik yetenek malesef dünya üzerinde forvetsiz başarı yakalayan kulüp yoktur varsada orta saha ve kanatları çok iyidir herhalde ki bizde kanatlar bile oynatılmıyor 3 tane ağır temposuz adam eksiltemeyen dripling özelliği olmayan orta sahayla oynuyoruz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt