Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Formica'da arkadaşlarıyla vedalaşmıştı ama gelmedi. :D

bu süperdi işte :) beyler yine medyaya yaydılar bi haber hadı bakalım hayırlısı yekta dışında hepsi yalan bence. barcelonanın başkanı kimdi le porta mıydı? oda taraftaryıla yle vedalaşmış ben galatasrayın başına gidiyorum diye buna inanırımda diğerlerine asla :):D

Ne oluyor ulennn.

Stancu da aradığımıza dam değil, Baros'un yerine adam almamız gerekirken, ancak Baros'un yanında oynayabilecek Marica, Stancu gibi adamlarla uğraşıyoruz.

Sezer ve Yekta transfer etmemiz gereken futboculardı.Sezer ve Yekta hadi bakalım....:))))) transfer döneminde ki en önemli adımlar.Uzunca bir süredir ilk defa gülmeye başladım.:)

Kimseyi alamadılar, Türk oyuncularla Rumenler'e yöneldiler. Beceriksiz bunlar ben diyorum. Cisse - Biglia - Ledesma - Rosicky sizin neyinize hırbolar..

Bu arada Stancu ÜLKESİNİN en değerli oyuncusuymuş...En önemli özelliği bitiriciliği..yani tanju tipi forvet..

YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

abi ne olursunuz yapmayin.... Bi futbolcunun bitiriciligi fazla olabilir hemen tanju gibimi olur :D :D :D

Lütfen ama

Hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun

Yekta Galatasaray'da!..

Galatasaray, Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Yekta ile anlaşmaya vardı!..

Maraton.com.tr'ye konuşan Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, transferin bu akşam saatlerine kadar kesinleşeceğini açıkladı.

Sidal, Yekta'nın bonservis bedeli için Galatasaray'ın, 4 ile 5 milyon Euro arasında bir rakam ödeyeceğini ve genç takımdan da bir oyuncunun Kasımpaşa'ya verileceğini belirtti.

İzmirspor altyapısında yetişen Yekta Kurtuluş, 2007 yılından bu yana Kasımpaşa forması giyiyordu. Lacivert beyazlı formayla 61 Süper Lig maçına çıkan Yekta, bu karşılaşmalarda 7 gol attı. Başarılı orta saha oyuncusunun, Kasımpaşa ile 31 Mayıs 2013'e kadar sözleşmesi bulunuyordu.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: İLKER EZİBAY

Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt