Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

beyler yektayı en az 10 kere izledim. söyleyeceklerim şunlar; kesinlikle hucum futbolu oynayan takımlarda başarılı olur. bizde sağ iç bölgesinde oynayacak ihtimalle. kendisini çok beğeniyorum ve gelmesinede çok sevindim. kazımla sağ kanatta, arda ve culio gibi bir ikili olacaklar. top rakibe geldiğinde de alanı daraltacaklar. oyun anlayışı olarak bunları söyleyebilirim. üstelik sağ açık olarakta rahatlıkla kullanabilirsiniz. süratli teknik ve önemlisi iyi orta yapabilen bir adamdır. takımımıza hayırlı olsun. bize gelmek istemeyen oyuncular yerine istekli,aç oyuncular almalıyız.

acik konusayim ben cok büyük bir hayal kirikligi yasiyorum suan. koca 1 ay bosuna trasnfer nöbeti tuttum. yekta ilk 11 oyuncusu olamaz. stancu youtube'da izledigim kadariyla cok düz bir oyuncu. uzaktan sutlari var onun haricinde attigi golleri bende atarim. zapata desen 1 yildir maca cikmamis. bunlarin bizde ilk 11 oynayacagini düsünürsek yönetimin vizyonsuzluguna arti bir de hoca geldigini görüyorum.

hic umutlu degilim ve daha ilk günden zapata ve stancu'ya killigim var. tamas, petre, bratu örneklerini de düsünürsek ve romen ligi kalitesi ile türk ligi kalitesini kiyaslarsak diyebilecegim tek sey: fos transferlere 2 tane daha eklendi. ha yekta türktür iyi bir yedektir vs. ama 4m lig sonuncusundan gelen adama ve 25 yasinda verilirmi bence verilmez...

neyse ilk hayirli haber polata karsi muhalefet hareketlenmis...ilk baskan adaylari (cemal özgörkey) hazirlik ypaiyorlar...ama polatin kadrosunda oldugu icin süpheliyim...bambaska biriis gelsin baskan olarak...sIkIldim hep ayni sahislari görmekten

ulan olaya bak ya Sivasspor f5 lilerin Dereağzı tesislerinde hazırlanıyor maça allahım ya uyuz oluyorum şu Sivas a

valla ya stancuya 4.5 verecegimize sercani 5-6 verip alsaydik bari

Yani Sercan Volkan gibi oyuncuları al gel o zaman veriyodun madem niye sezon başında almadın?

Stancu da ben extra bişey görmedim yahu bu adama 6 milyon € yazık ya boş kaleye atmış bütün golleri. Bizim sorunumuz o zaten CEZA ALANI İÇİNE GİREMİYORUZ.

Hic cok para ayaklarina girmeyelim. Kaliteli yerli kadrosu kurmak istiyorsak, Yekta´ya 4, Sezer´e 5 filan vermeliyiz. Baska imkani yok. Rakiplerimiz senelerdir veriyor bu paralari ve adam gibi kadrolari var. Birakin bu cok para ayaklarini. Vereceksin kardesim. Sezer´i de alsinlar. Gerekirse Batdal + 5 Milyon versinler umrumda degil. Ama alsinlar. Bu dandik kadro delirtti beni artik. Adam olsunlar

acik konusayim ben cok büyük bir hayal kirikligi yasiyorum suan. koca 1 ay bosuna trasnfer nöbeti tuttum. yekta ilk 11 oyuncusu olamaz. stancu youtube'da izledigim kadariyla cok düz bir oyuncu. uzaktan sutlari var onun haricinde attigi golleri bende atarim. zapata desen 1 yildir maca cikmamis. bunlarin bizde ilk 11 oynayacagini düsünürsek yönetimin vizyonsuzluguna arti bir de hoca geldigini görüyorum.

hic umutlu degilim ve daha ilk günden zapata ve stancu'ya killigim var. tamas, petre, bratu örneklerini de düsünürsek ve romen ligi kalitesi ile türk ligi kalitesini kiyaslarsak diyebilecegim tek sey: fos transferlere 2 tane daha eklendi. ha yekta türktür iyi bir yedektir vs. ama 4m lig sonuncusundan gelen adama ve 25 yasinda verilirmi bence verilmez...

neyse ilk hayirli haber polata karsi muhalefet hareketlenmis...ilk baskan adaylari (cemal özgörkey) hazirlik ypaiyorlar...ama polatin kadrosunda oldugu icin süpheliyim...bambaska biriis gelsin baskan olarak...sIkIldim hep ayni sahislari görmekten

eflak ile boğdanı da ben alırdım zaten ne gerek vardı osmanlıya. iki adım yol.

BAM'dan sonra İniesta gibi gözücek çoğumuza.:D

yekta sağ iç oyuncu değil mi ne alaka ben mi yanlış biliyorum?

Tamam iste.

---------------Cana--------------

-------Yekta-------------Culio----------

------Kazim-----------------Arda--------

-------------Stancu---------------

Böyle olacak. Culio sol ic, Yekta sag ic. Cana kesici. Biktik artik 5 önlibero ile oynamaktan. Futbol bile oynayamiyor capsizlar. Böyle oynamaliyiz artik

Hic cok para ayaklarina girmeyelim. Kaliteli yerli kadrosu kurmak istiyorsak, Yekta´ya 4, Sezer´e 5 filan vermeliyiz. Baska imkani yok. Rakiplerimiz senelerdir veriyor bu paralari ve adam gibi kadrolari var. Birakin bu cok para ayaklarini. Vereceksin kardesim. Sezer´i de alsinlar. Gerekirse Batdal + 5 Milyon versinler umrumda degil. Ama alsinlar. Bu dandik kadro delirtti beni artik. Adam olsunlar

Sezer Öztürk benim kabulüm alınsın ama Stancuya verilen paraya yazık bence tr de böyle çok oyuncu var. Daha izlemedik ama bu çocuk ne verebilir. Videolarda izlerken bile insanı heyecanlandırmıyor..

sercani gercekten görmek isterim bizde. bitiriciligi iyi olmasa bile daha cok cok genc bir forvet.

inanilmaz hizli, teknik.

TAbiki vermeliyiz üstad haklısın.Elimizde yerli oyuncu kalitesi belli şayet yetiştiremiyorsan alıcaksın birşeylerden fedakarlık edip.Han bunun yanında adam gibi kaliteli yabncı oyuncular alıcaksın kı diğerlerinin önemi olsun.Culio-neill-cana gibi..

Kilit cümle bu olsa gerek..Biraz bekleyelim..Yorumları sonra yaparız..

Tamam iste.

Böyle olacak. Culio sol ic, Yekta sag ic. Cana kesici. Biktik artik 5 önlibero ile oynamaktan. Futbol bile oynayamiyor capsizlar. Böyle oynamaliyiz artik

kazimin yerine pinoyu koy, cok iyi cokta güzel bir kadro olmus

Tamam iste.

Sence bizde takımı bu şekilde oynatcak teknik adam varmı:D

Hani twitter da az sonra demişlerdi , ne oldu ??? :)

Nihayet kaliteli bir yerli oyuncu aldık kaç yıl sonra. Hayırlı olsun.

yalnız galatasaray twitter hesabı durduk yere saçma bir rezilliğe imza attı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt