Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da | Son Dakika

Herkes güzel transfer diyor ancak bir kişi de Adnan Sezgin'i övmemiş. Beğenmediğiniz bir transfer olduğu zaman etmediğiniz hakaret kalmıyor.

Hayırlı olsun. Sarp da gittiyse zaten kesin hayırlı olacak.

Hayırlı olsun.

İyi oyuncu ama forumda kimse doğru düzgün tanımıyor, orta sahaya yazanlar var :)

Türkiye liginin en iyi orta saha oyuncusu olacaktır. kalite var, hayirli olsun.. sonunda guzel bi transfer..

1- Sarp'ın gitme durumu mu var ?

2-CYC'nin son C'si kim :D

M. Sarp'ı mı vermişiz ????

İyi oyuncu ama forumda kimse doğru düzgün tanımıyor, orta sahaya yazanlar var :)

Orta sahada da oynar Caner, o özellikleri var. Culio gibi işte, sol kanat da oynar sol iç de. Benim izlediğim kadarıyla oyunu bilen, pasları yerinde bir eleman Yekta.

Resmi siteden duyrulmadıkça inanmayalım bence.Çünkü GALATASARAYDA TRANSFER BİTMEZ:.....

Herkes güzel transfer diyor ancak bir kişi de Adnan Sezgin'i övmemiş. Beğenmediğiniz bir transfer olduğu zaman etmediğiniz hakaret kalmıyor.

Arkadaş bir kere de ortalığı germeden bir haber hakkında yorum yapın yahu.

Hayırlı olsun. Beğendiğim bir oyuncuydu.

Resmi açıklama yok henüz. Kesin mi?

Ohhhhh beee Yekta en çok istediğim futbolculardan biriydi mükemmel bir transfer. Kendisine ve Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun.

4 milyon euro inanılmaz büyük kazık olmuş, herkese gelsin diye yırtınıyor ama bizde başarılı olması zor, bana tepki verip bagırmadan önce 2-3 ay bekleyin nasıl kazık yedigimizi anlarsınız...

4 milyon euro inanılmaz büyük kazık olmuş, herkese gelsin diye yırtınıyor ama bizde başarılı olması zor, bana tepki verip bagırmadan önce 2-3 ay bekleyin nasıl kazık yedigimizi anlarsınız...

Sana katılıyorum şahsen. Vasat bir adam bana kalırsa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt