Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da | Son Dakika

6ay kontrakti var, ve 4 milyon tam komedi

Çok iyi transfer,orta sahada ayağına hakim,hızlı ve mücadeleci bir yerli oyuncumuz oldu..

Kaliteli yerli futbolcu lazım bu takıma... Yabancılar değil yerli futbolcuların kalitesizliğibden bu hallerdeyiz.

Gazinatepsporun bile yerlileri Galatasaraydan iyi.

Millet Yekta'yı beğenmiyor ya, sonunda orta saha oyuncusu olup bizi kaleye götürebilecek bir futbolcu aldık, daha ne istiyorsunuz, orta sahada 3 kazmayla mı oynayalm her sene

Yeter yav, 10 Milyon €'da olsa verelim arkadaş. Bu pintilik yüzünden çok kaybettik zaten, hala muhasebe tutmaya çalışanlar var; gülüyorum.

Yekta,Adnan Polat'ın bahsettiği topu iyi kullanan defansif orta saha olarak alınmadı umarım!Zapata-Stancu-Yekta bunların dışında transfer olur mu acaba?

4 milyon doğru mu?

yektaic1.jpg

transfer nöbetinde duyurduğum gibi, duyumum doğru çıktı. akşama 2 transfer geliyor. sivas maçına 2 yabancı transfer bitecek. kaynak transfer nöbetindeki mesajlarımı bilen bilir. saygılar. yekta hayırlı olsun.....

Yeter yav, 10 Milyon €'da olsa verelim arkadaş. Bu pintilik yüzünden çok kaybettik zaten, hala muhasebe tutmaya çalışanlar var; gülüyorum.

aga öylede yektaya o kadar para verıyosunda formica ve bigliayı neden almıyorsun diye sormazlar mı ???

Yekten olmasın beylerrrrr :D

İyi oyuncudur. Hayırlı olsun Galatasaray'ımıza. Ama pahalıdır ama yerinde ücrettir fakat yararlı olucaktır tabi şans verilirse. Ayhan'a verilen şans ona verilse takıma ve milli takıma kaliteli bir ortasaha kazandırabiliriz . Örnek olarak Mehmet Topal'ı veriyorum.

Haklısın Adem de tepki gösterenler de haklı :) Bu arada kesin miymiş 4 milyon € olayı ?

Daha transfer resmi olmamışken kim demiş :)

ayrıca düzeltmek istiyorum.sözleşmesi sezon sonu değil, 2012 ocakta bitiyordu.

ligtv iptal etti haberi

Öncelikle Adnan Sezgin'i tebrik etmek gerek.Ali Sami Yen stadımıza bile ''gecekondu'' diyen bizden nefret eden Kasımpaşa'nın oyuncusunu öyle yada böyle aldık.Türkiye liglerinde Selçuk İnan'a alternatif gösterebileceğim tek adamdı.Bildiğim kadarıyla Selçuk'tan daha ofansif bir rolde oynuyor.Çok iyi oldu.İnternette 4 Milyon Euro + Sarp + Barış isimleri geçiyor.Umarım Sarp verilmez.Ne olursa olsun hırslı ve alternatif olabilecek isim Mustafa.

şaka ?

transfer nöbetinde duyurduğum gibi, duyumum doğru çıktı. akşama 2 transfer geliyor. sivas maçına 2 yabancı transfer bitecek. kaynak transfer nöbetindeki mesajlarımı bilen bilir. saygılar. yekta hayırlı olsun.....

zapata ve stancu onu bizde biliyoruz.

arkadaşlar bence açıklamayı bekleyin 4 değil 3 bile vermez yönetim,buna eminim kimse 6 ay sonra kontratı biten adam o kadar para vermez hele bizim başkan hayatta vermez,açıklamayı bekleyin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt