Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da | Son Dakika

Yekta süper bence, kim ne derse desin. Hayırlı olsun. Barıştan sarptan marptan iyidir.

bence yekta zapata stancu bide yerli forvet alırlar transfer kapanır.

4 milyon euro ve cem sultan mı:ka10: adnan sezgin gibi cimri bir adamın sözleşmesi 6 ay kalan birine, bu kadar para ödeyip birde senelerdir alt yapı gol kralı olan bir kişiyi feda edecegini hiç ama hiç zannetmiyorum:sopa:

Bam'dan iyimidir bu adam? iyiyse gelsin.

yekta tamamdr

Adam sözleşmesini uzatmış arkadaşlar.2012 yazında bitiyor sözleşmesi.``Sözleşmenin bitmesine 6 ay kalan futbolcuya bu para verilir mi rererörö`` yapmayın artık.

o kadar da fark olsun o biglia bu yekta hem 3 falan almaz en fazla yıllık 1.5 alırdı biglia

Arkadasım anlatmak istediğim sırf eleştirmek istediğiniz için eleştiriyorsunuz , elinizde somut bir şey varmı ? o transferler ne için yattı neden olmadı gerçek sebep nedir bilmiyoruz. Bu adamlar her ne kadar beğenmesekte senden benden iyi biliyor bu işi.

ayhana güle güle yeter be

hehe bi de basket açıklanıyormuş :)

Neden? Ben tanırım Cem Sultan'ı iyi çocuktur:)

Ben tanımıyorum. Ama ajanslarda yeni sözleşme önerisini geri çevirdiği söylenmişti. Doğruysa yapacak bir şey yok, mantıklı bir adım sayılır.

Edit : bu arada klavye berbatlaştı.

Arkadaşlar şöyle bir bilgide aktarmak istiyorum size.2008'deki Fenerbahçe - Galatasaray maçında bize ayrılan tribündeki taraftarlardan biri de Yekta Kurtuluş'tur.

Imzayi gormeden inanmam. Adnan Sezginin isleri belli olmaz, ama gelirse bi helal olsunu hak ediyor Adnan'imiz :D

tribundergi Tribun Dergi

Süha Sidal: "Galatasaray Kulübüyle bir süredir görüşmelerimiz sürüyordu. Yekta'nın transferi için büyük oranda anlaşmaya vardık".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt