Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Romanya havası solumuş futbolcular bizim takıma iyi geliyor.Stancu'da iyi gelir belki.İstatistikleri de hiç fena değil.

ben hala zpatanın gelceğini sanmıyorum. formica açısından .:)ama bigliada geliyo,şu taner,cenk açıklansaydı bide :).

formica ve biglia yalan oldu...kacirdik bomba gibi adamlari...yekta ve formica nin bonservisi büüyk ihtimal ile ayni...inanilir gibi degil...formica nasil alinmaz...

serhatturkel S. Serhat Türkel

15 milyon €'ya Culio, Yekta, Zapata ve Stancu'yu aldık. Hala sevinenler falan var. Bu paraya sıfırdan şampiyonluğa oynayacak takım kurarım.

Dağılın beyler.

Ulan ayağına top geldiğinde heyecanlanacağımız hiçbir oyuncumuz yok. Şaka gibi. Ahhh Keitam ahhh. Kimse olmadı senin gibi.

Yönetim Aslantepeyi doldurup napıcak ki? Ne kadar çok taraftar o kadar çok ıslık olayından korktuğu için böyle vizyonsuz transferler yapsın.

Beyler şu nöbet neden a.ık değil ya allah allah ya transfer nöbeti tuttuyoryz gecelrdir transafer geliyor nöbet kapatılıyor ya yöneticiler bunun mantığını anlatır mısınız cevap bekliyorum sizlerden

Yekta bam'ı kesicebileckmi acaba..

Romanya havası solumuş futbolcular bizim takıma iyi geliyor.Stancu'da iyi gelir belki.İstatistikleri de hiç fena değil.

adamin fizigi ne öyle ya...cok büyük hüsran benim icin...ben cok karamsar bakiyorum insallah culio olayi gibi yaniliriz ama adamin attigi gollerine baktim youtube'da...onlari bende atarim...iyiki elimizde hala bir baros var...yoksa vay halimize

Beyler adam yürürken kız atkı vermiş kıramamış yanlış anons :D

227947784.jpg

:animation:Yekta yuvana hoşgeldin:animation:

Antuda hıyarın tekinin yoruma bak: Yekta gibi oyuncular İstanbul'da tutunamaz :D

zhadsdashadshdashdas.

Kesinleşti mi bu transfer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt