Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Ya aga anlamadığım birşey var. Yekta'ya ödenen bonservisi hangi mantıkla fazla bulursunuz? Sonra Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon gibi takımlar parayı verip alırdı, bizde Serdar gibi Ali Turan gibi oyuncuları bonservis ödemeden alınca "Niye kaliteli Türk oyunculara para verip alamıyoruz?" diye tepinirdiniz kusura bakmayında.

Yönetim Yekta'yı alarak iyi iş yaptı. Umarım böyle Türk oyuncular almaya devam ederiz. Bir gerçek var ki, Türkiye'de öne çıkan Türk oyuncu almak çok zor. Tıpkı İngiltere'de olduğu gibi. En basitinden Darren Bent Aston Villa'ya ne kadar bonservis bedeline gittiğine bakmak lazım.

:tiphat:

eleştirmeliyiz yoksa bu duruma düşeriz, ultraslan forumunda gecmiş 2 yılda birisi vardı ,adam yapılan trasnferleri eleştirir ve bütün milletin lincine ugrardı ,sonunda onun bütün dedikleri dogru cıktı,takım çöktü dolayısı ile eleştirmeyelimde ne yapalım, 5 milyon euro etmez yekta hele iki yönlü orta saha oyuncusu hiç degildir, kendimizi avutmayalım...

yahu cevap ver reis en son hangi cep tel. aldin kac para odedin

bir cevap ver hayrina

Ya aga anlamadığım birşey var. Yekta'ya ödenen bonservisi hangi mantıkla fazla bulursunuz? Sonra Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon gibi takımlar parayı verip alırdı, bizde Serdar gibi Ali Turan gibi oyuncuları bonservis ödemeden alınca "Niye kaliteli Türk oyunculara para verip alamıyoruz?" diye tepinirdiniz kusura bakmayında.

Yönetim Yekta'yı alarak iyi iş yaptı. Umarım böyle Türk oyuncular almaya devam ederiz. Bir gerçek var ki, Türkiye'de öne çıkan Türk oyuncu almak çok zor. Tıpkı İngiltere'de olduğu gibi. En basitinden Darren Bent Aston Villa'ya ne kadar bonservis bedeline gittiğine bakmak lazım.

yekta kaliteli türk oyuncusumudur ve bu parayı edermi bunu görecegiz..

arkadaşlar kaça almışız bide stancuıyuda almışmıyız?

allamazsın,ben dubaiden türkiye fiyatının yarısına almış idim :)

şaka maka ben lafımı söyledim bu paraya yazık oldu ,yanılırsam bütün forumdan özür dileyecegim bunuda not edelim buraya...

niye dubaiden aldin?

markasini soyle :)

turk markasimi?

demekki neymis

serbest piyasa ekonomisi olmadiginda ic market kurallari islermis

sende bir mal almak zorundaysan o fiyati odersin

ismailin bilmem kac para ettigi yerde sezgin cok iyi bir is becermistir

srfydn Şeref Aydın

yekta'nin karsiliginda sene sonunda SEMİH KAYA'yi bedelsiz olarak kasimpasa'ya yollayacagiz.

niye dubaiden aldin?

turk markasimi?

demekki neymis

Adam Smith gibi adamsın reyiz. :tiphat:

niye dubaiden aldin?

turk markasimi?

demekki neymis

ihtiyacım olan bir pda idi (epey oldu) alalı, yerli yabancı ihtiyacım neyse ona göre ve kalitesine göre parayı bastırır alırım ama sizin yanıldıgınız yektayı iki yönlü orta saha yapmak yahut öyle oldugunu düşünmek,hayır degil bunuda zamanla göreceksiniz..dedigim gibi zaman herşeyi gösterecek...

Yekta reistir, çift yönlü orta sahanın kralını oynar.....

ihtiyacım olan bir pda idi (epey oldu) alalı, yerli yabancı ihtiyacım neyse ona göre ve kalitesine göre parayı bastırır alırım ama sizin yanıldıgınız yektayı iki yönlü orta saha yapmak yahut öyle oldugunu düşünmek,hayır degil bunuda zamanla göreceksiniz..dedigim gibi zaman herşeyi gösterecek...

benim icin onemli degill

turkiyede one cikan turk kimse lacaksin

her birine 5 vereceksin

10 adam alacaksin 3 u tutacak 5 sene aglamayacaksin yabanci siniri diye

bak bakalim kim karli cikiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt